Irina Rimes a fost nevoită să-și anuleze mai multe evenimente din cauza problemelor de sănătate. Anunțul a fost făcut chiar pe contul său de Instagram.

Irina Rimes se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Cântăreața de peste Prut a reușit să intre în inimile publicului datorită muncii și talentului său. În vârstă de 30 de ani a anulat mai multe concerte pe care trebuia să le susțină în trei orașe din țară.

Jurata de la „Vocea României” are câteva probleme de sănătate și preferă să aibă mai multă grijă de ea. Recunoaște că a evitat pe cât posibil aceste anulări, dar nu îi este posibil să participe. Totodată, nici la filmările pentru emisiune nu poate să participe și a cerut scuze în mod public.

„Azi e o zi tristă pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil. Totodată, îmi cer iertare și aici echipei și colegilor mei de la «Vocea României» și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi le-au oferit zilele acestea”, a scris Irina Rimes pe contul ei de Instagram.

Social media

Irina Rimes a muncit din greu pentru cariera sa

Irina Rimes a vorbit despre celebritatea sa, dar și despre cariera sa muzicală. Se simte împlinită pentru tot ce a reușit să obțină de-a lungul anilor și se dedică 100%. Deși a fost nevoită să renunțe la planurile sale sau activități plănuite, cariera va fi mereu prioritară.

„Eforturile au fost pe măsura răsplatei. Poate uneori am renunțat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu puține au fost dățile când am renunțat la diverse activități pe care mi le plănuiam, însă totul cu scopul de a mă dedica 100% carierei muzicale. Dar răsplata a fost pe măsură, deci nu regret nimic.”, a spus Irina Rimes.