Cătălin Bordea a spus „da” celei mai mari aventuri din viața lui. Dacă până acum credea că mariajul este o provocare, sigur și-a schimbat părerea după ce a plecat în „America Express”. Deși mulți se așteptau ca acesta să participe cu soția lui, Nelu Cortea a fost o companie mai bună.

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi. Aceasta are spectacole pe bandă rulantă și nu a dus lipsă de proiecte nici măcar în timpul pandemiei. Bordea a îmbinat mereu utilul cu plăcutul. Atunci când nu era pe scena cluburilor de stand-up, era la televizor.

Cătălin are o poveste de viață impresionantă și nu mulți știu că și-a găsit alinarea în comedie. Pe vremea când era doar un copil, părinții lui l-au abandonat. Mai exact, tatăl lui a părăsit-o pe mama sa când acest era foarte mic. Mama sa, la rândul ei, a vrut să scape la propriu de micuțul Cătălin. Femeia l-a abandonat într-un autobuz și, astfel, Bordea a ajuns în grija bunicii sale.

În prezent, comediantul are o legătură foarte puternică cu bunica lui. Ea este cea căreia îi cere sfaturi și de părerile căreia ține cont foarte mult. Chiar și atunci când a cunoscut-o pe Livia, soția lui, a consultat-o pe bunica lui.

Cătălin Bordea este greu de mulțumit. Ce pretenții are comediantul când călătorește împreună cu soția
Instagram

Cătălin Bordea ține foarte mult la confortul lui

Cătălin Bordea și Livia au una dintre cele mai solide relații din showbiz-ul autohton. Cei doi nu sunt extrem de vizibili și preferă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Livia a fost cea care i-a înțeles programul iubitul ei și nu a încercat nicio secundă să îi schimbe prioritățile.

Cătălin face în așa fel încât să împace viața profesională cu cea personală. Astfel, de fiecare dată când are timp, își ia partenera și pleacă într-o vacanță. Alegerea destinației nu ridică deloc probleme, însă cazarea trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

„Mie nu-mi plac cazările unde se vede toaleta. Adica toaleta este transparentă”, a spus Bordea.

@thefoolclubNici noi nu știm prin ce locuri umblă Bordea ?

♬ original sound – The Fool