Cristina Bâtlan poate servi drept exemplu femeilor care vor să se lanseze în afaceri, dar care nu au curaj. Aceasta a reușit să se impună într-o lume dominată de bărbați, iar afacerea ei se bucură de un succes fulminant.

Cristina Bâtlan a devenit vizibilă odată cu participarea la „Imperiul Leilor”. „Leoaica” a făcut echipă cu cei mai buni investitori din țară și a finanțat unele dintre cele mai promițătoare afaceri. Cristina a acceptat cu mare drag acest rol pentru că știe cât de greu este să pui pe picioare un business care, ulterior, să aducă profit.

Cristina Bâtlan a lansat afacerea într-un moment în care instinctul i-a spus că merită să facă acest pas. Vedeta a fost plecată într-o vacanță în Franța, acolo unde a purtat cele mai confortabile încălțări. Impresionată până peste cap de ele, Bâtlan a decis să aducă conceptul și la noi în țară. Și a reușit.

Câte ore pe zi muncește Cristina Bâtlan. Succesul Musette nu a venit peste noapte
Instagram

Cristina Bâtlan a ajuns în punctul în care a visat mereu

După multe eforturi și nopți nedormite, Cristina Bâtlan a pus pe picioare Musette. În prezent, brandul se află în topul preferințelor clienților și este recunoscut pentru calitatea materialelor. „Leoaicei” nu i-a fost deloc ușor să ajungă în acest punct, dar a meritat fiecare sacrificiu.

Și acum, Cristina își amintește cât de greu i-a fost la început. Deși poate suna ciuda, vedeta a învățat și a trăit pe propria piele ce înseamnă să conduci un business de succes. Prima vacanță de când a devenit deținătoarea Musette a avut abia după cinci ani de muncă.

În plus, nici programul ei nu era unul foarte lejer. Aceasta obișnuia să stea în atelier între 11 și 12 ore. La asta se adăugau și ședințele și alte întâlniri importante. În prezent, programul ei s-a schimbat, dar este mândră că a trecut prin toate aceste transfomări. Cristina Bâtlan și brand-ul ei au încălțat cele mai mari nume din lumea mondenă, iar laudele nu au întârziat nici ele să apară.

@cristina.batlan Antreprenorul se bucura de munca , dar si de recompense! #5pasidebine #antreprenor #invatampetiktok #businesstok #leadership @Musette Official @OZstyleMagicRope @Alexandra Ardelean ♬ Aesthetic – Tollan Kim