Carmen de la Sălciua are o carieră înfloritoare, numeroși fani, însă unde există succes există și hateri.

Pe lângă mesajele frumoase, artista primește și o mulțime de mesaje negative, unele dintre ele chiar agresive. Recent, cântăreața a primit un mesaj ce a speriat-o și a pus-o pe gânduri.  Se pare că vedeta se teme că răutatea oamenilor ar putea depăși mediul online.

Recent, Carmen de la Sălciua a fost, din nou, ținta mesajelor răutăcioase. Mai mulți internauți nu s-au mai abținut, au criticat-o rău și chiar au amenințat-o. Însă, deși este obișnuită și cu astfel de reacții, de această dată un comentariu a băgat spaima în artistă. Unul dintre internauți i-a spus „Sper să mori.”, iar acest cuvinte o lăsat-o mască pe artistă.

Vedeta a fost șocată de cât de departe s-a ajuns și se teme ca acești hateri să nu depășească mediul online și chiar să îi pună viața în pericol.

„Pur și simplu, sunt sătulă de tot ce se spune în mediul online, de tot ce se scrie. Oamenii sar calul, la mine s-a sărit deja calul. Mă gândesc că, dacă trăim în lumea asta, . Deci, de când am citit mesajul, acel mesaj urât cu sper să mori, numai la asta mă gândesc. Cine știe ce poate să-ți facă un astfel de om.”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit cancan.ro.

Carmen de la Sălciua trăiește cu teamă! Vedeta, speriată de comentariile negative. „Te așteptă cineva să-ți dea în cap”
Instagram

Artista se gândește să renunțe la carieră

Mai mult, se pare că mesajele negative au afectat-o atât de mult pe Carmen de la Sălciua, încât artista se gândește să renunțe le carieră. Vedeta spune că lucrurile se îndreaptă spre rău și încep să devină apreciați cei care jignesc.

Mai mult, Carmen de la Sălciua spune că o să mai activeze până în momentul în care va deveni mamă. Aceasta își dorește să se dedice familiei și nu se vede urcând pe scenă la o vârstă înaintată.

„Probabil, peste ceva timp, dacă lumea e rea și nu poți să-ți faci meseria în liniște (n.r. va renunța la carieră) A început să devină o modă. A început să fie apreciată foarte mult treaba asta cu oamenii care jignesc. Sunt foarte apreciați. Și atunci, nu știu dacă într-un viitor foarte apropiat, dacă lucrurile vor sta tot așa sau mai rău, nu știu ce voi face…

Nu mă văd la 60 de ani cântând pe scenă. Nu mă văd, pentru că mi doresc și eu o familie. Iar viața de artist cu cea de familie cam greu se împacă. Și îmi doresc să fiu, dacă voi avea un copil, exclusiv dedicată lui. Pentru că nu vreau să-i spună bonei mamă. Va mai dura treaba asta cu cântatul, dar nu până la nesfârșit. Eu așa mă văd.”, a mai spus Carmen de la Sălciua.