Situația nu este una roz pentru Oana și Viorel Lis.

Problemele se sănătate ale fostului edil se agravează, iar bugetul familiei este aproape inexistent. Oana Lis se ocupă singură de tot și a ajuns la limita puterilor. Aceasta nu se mai descurcă din punct de vedere financiar, iar starea de sănătate a soțului său este tot mai rea.

De mai bine de trei săptămâni, Viorel Lis este imobilizat la pat. Se pare că acesta nu se mai poate mișca deloc, iar sănătate lui este una precară. Oana Lis are grijă de toate, însă costurile pentru tratamente sunt mult prea mari. Pensia fostului edil nu acoperă nici pe jumătate cheltuielile, iar blondina și-a amanetat chiar și verigheta pentru a face rost de bani.

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic. Mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima. Nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu.

Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei. Apoi am dat 2500 de lei pe niște bări de care sa se prindă prin casă. Iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă!  Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!”, a declarat Oana Lis, potrivit click.ro.

Oana Lis, la limita puterilor! A ajuns la fundul sacului, iar stare lui Viorel Lis se înrăutățește în fiecare zi
Social media

„E nenorocire mare”

Oana Lis este la limită și nu știe ce să mai facă. Aceasta încearcă să acopere toate cheltuielile, însă resursele sunt limitate. Pe lângă pensia lui Viorel Lis, cei doi nu mai au nici un venit. Înainte, Oana Lis mai câștiga câțiva bani din ședințele de terapie, însă a trebuit să renunțe pentru a se putea ocupa de soțul său.

În prezent, blondina spune că a ajuns la fundul sacului. Mai are bani doar de mâncare și atât. Așa că speră că există persoane cu inima mare, care o pot ajuta să treacă peste acest impas.

„Să fii cu dizabilități în România, e nenorocire mare ca nu ai ajutor de la stat. Ca primar are pensie 3.500 de lei. Eu banii ăștia i-am cheltuit în doua-trei zile. E inuman pentru mine. Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării! Am făcut acea postare pentru că m-am simțit copleșită.

Viorel a ajutat pe multă lume și acum îi rog și eu pe toți cei care vor să facă o fapta bună, să mă ajute. O mică donație cât să acopăr cheltuielile de recuperare și tratamentele pe la spital. Cei cu inimă bună pot face un gest care contează enorm pentru noi.”, a mai spus Oana Lis.