Teo Trandafir a fost mereu învățată să fie independentă, din toate punctele de vedere. Vedetei nu i-a plăcut niciodată să depindă de cineva, cu atât mai puțin de un bărbat. Tocmai de azi, în prezent, aceasta este singură și fericită.

Teo Trandafir este unul dintre titanii televiziunii. Prezentatoarea are în spate o carieră impresionantă și este o profesionistă prin definiție. Tot ceea ce a realizat până acum este la superlativ și nu este de mirare că este un model pentru mii de persoane.

Teo Trandafir nu doar că are o carieră fulminantă, dar este extrem de mulțumită de viața ei personală. Vedeta trăiește alături de fiica ei, Maia, una dintre cele mai frumoase perioade ale viețiii sale. Cele doua sunt cele mai bune prietene și discută absolut orice. Lui Teo nu i-a fost deloc ușor să o crească singură pe Maia, dar a meritat orice sacrificiu.

Teo Trandafir, fază penibilă cu iubitul ei. Cum a reacționat vedeta când acesta a vrut să o ajute la cumpărături
Facebook

Teo Trandafir nu este mândră de comportamentul ei de atunci

Cei care o urmăresc de mult timp pe Teo, știu foarte bine că aceasta este destul de pretențioasă când vine vorba de bărbați. Fiind la nivelul la care este, bărbaților le este foarte greu să îi intre în grații. Și, cel mai important, să reziste lângă o femeie atât de inteligentă și de independentă.

Chiar dacă acum este singură și nu are niciun bărbat în viața ei, au existat momente în care aceasta a avut iubiți. Lui Teo i-a fost destul de greu să se acomodeze cu ei, mai ales că nu era obișnuită deloc cu asta. Vedeta accepta cu greu ajutorul din partea lor sau galanteriile, de orice fel ar fi fost ele.

Chiar și acum, Teo Trandafir își amintește ipostaza neplăcută în care l-a pus pe iubitul ei. Bărbatul a vrut să o ajute pe vedetă cu plasele de cumpărături, moment în care Teo Trandafir a reacționat imediat. Vedeta nu l-a lăsat să se apropie de plasele ei și s-a comportat ca și cum ar fi vrut să-i fure plasele.

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #tiktok #bucuresti #romania #bucurestiromania?? #chisinaumoldova #vorbestemoldova #dianablogger #teotrandafir ♬ sunet original – Tik Toker Diana