Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară.

Artistul a debutat de mulți ani în industria muzicală, însă a reușit să se facă remarcat odată cu participarea la emisiunea matrimonială de la Kanal D. Succesul i-a adus extrem de multe concerte și evenimente private, însă chiar dacă are parte de atenția unui public numeros, cântărețul are momente de meditație când se gândește la viitorul său. 

Jador se leagănă seara, înainte de culcare

Ei bine, da, ați citit perfect. Invitat în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir, artistul a făcut dezvăluiri neașteptate. Tânărul a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit, puțin rușinat, despre ce obișnuiește să facă înainte de a adormi.

După ce pune capul pe pernă, Jador începe să se gândească la viitorul său, la familia sa sau la declarațiile pe care le face în presă. Însă, nu oricum, ci legănându-se. Cu alte cuvinte, nici artiștii cunoscuți nu scapă de gândurile ce îi cuprind uneori.

„Noapte, când mă pun pe pat, mă legăn. Îmi era rușine să spun când eram mic, dar acum o spun. Mă gândesc la ce am de făcut, dacă fac bine ce fac cu familia mea, dacă mă îmbrac bine, dacă e ok să nu mă pensez. Aseară mă gândeam dacă e în regulă să spun unele lucruri la televizor”, a mărturisit Jador.

@diana.blogger #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #bucurestiromania?? #chisinaumoldova #vorbestemoldova #bucuresti #dianablogger #jador_official_one ♬ Originalton – kavkazguild

Mesaj dur pentru mamele din România

Un interviu a devenit viral pe TikTok, după ce o mamă a făcut lista priorităților ei, iar copilul a fost clasat pe locul al treilea. Jador nu s-a putut abține și a reacționat la declarațiile femeii respective. Contrat de cele auzite, artistul a transmis un mesaj tuturor femeilor care sunt de aceeași părere.

Cântărețul a susținut că mamele sunt făcute să îi iubească pe cei mici. Cu atât mai mult că sunt „puișorii” lor. Vedetei nu i-a venit să creadă că femeia în cauză nu și-a pus copilul pe primul loc.