Mario Fresh nu poate accepta un lucru ce i se pare extrem de deranjant. Nu este ceva ce auzi zilnic, iar iubita sa, Alexia, profită de acest lucru pentru a-l enerva. 

Mario Fresh și Alexia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Tinerii se iubesc de peste șase ani, iar iubirea lor devine tot mai matură pe zi ce trece. Au o mulțime de proiecte împreună și se susțin necondiționat, fiind un umăr de sprijin pentru partener.

Indiferent cât de mare este iubirea lor, există și tachinări, iar Alexia Eram apelează la un lucru pe care iubitul ei nu-l poate suporta. Mario Fresh nu suportă să asculte pe cineva mâncând, mai ales dacă este liniște. Nici măcar zgomotul creat de el nu-l poate accepta. Influencerița reușește să-l scoată din sărite dacă mănâncă chipsuri în preajma sa. Deși se supără pentru acest lucru, îi trece imediat.

@video.clipuri1 #alexiaeram #mariofresh #interviu #2022 #fy #bucuresti #videoclipuri1 #foryou ♬ original sound – videoclipuri1

„Are problema asta. El nu poate să asculte oameni care mănâncă dacă este liniște completă. Și pe el se enervează, dacă mănâncă el, zgomotul lui. E o chestie de a lui. Urăște asta (n.r videoclipuri ASMR). Eventual îi mușc un măr în urechea lui sau cu chipsurile. Nu e vorba că nu ne înțelegem, pornim televizorul ca să fie un sunet de fundal și am terminat povestea.”

Ce declarație a postat Alexiei Eram pe rețelele de socializare

În urmă cu ceva timp, Alexia Eram a postat o declarație de dragoste care a stârnit multe reacții din partea urmăritorilor. Aceasta a scris că iubirea va învinge mereu, indiferent de ceea ce se întâmplă. Totodată, dacă iubești pe cineva, ar trebui să-i arăți și să îi spui zilnic, fără să existe vreun motiv special.

„Dacă iubești pe cineva, iubește-l 100%. Spune-i fără vreun motiv, arată-i în fiecare zi cât de important/ă este pentru tine. Viața este scurtă și fragilă. Doar pentru ca cineva este astăzi lângă tine nu înseamnă ca va fi și mâine. Nu îl lua de bun și nu îți ascunde sentimentele. Totul este temporar, dar dragostea învinge mereu.”, a scris Alexia Eram pe rețelele de socializare.