Doina Teodoru este una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe de la noi din țară.

Partenera lui Cătălin Scărlătescu a devenit celebră după ce a participat la „iUmor”. A făcut furori cu apariția sa, dar mai ales cu umorul caracteristic. Mihai Bendeac a ochit-o și, la scurt timp, tânăra a intrat în rolul unui personaj controversat în serialul „Băieți de oraș”. 

Chiar dacă acum nu mai este atât de prezentă pe micile ecrane, vedeta reușește să se facă remarcată prin simplitatea sa. În urmă cu ceva timp, iubita lui chef Scărlătescu a oferit un interviu în mediul online, în care a vorbit despre trend-ul din zilele actuale. Actrița nu înțelege de ce majoritatea tinerelor obișnuiesc să poarte un machiaj excesiv, care le schimbă inclusiv fizionomia.

Mai mult decât atât, pentru a-și putea susține ferm afirmațiile, vedeta s-a expus public de nenumărate ori fără make-up. Pe de altă parte, atunci când a participat la vreo emisiune televizată, s-a prezentat cu un machiaj foarte subtil. Make-up-ul doar i-a scos în evidență trăsăturile și nu a schimbat-o complet.

„Mi-ar plăcea foarte mult să văd mai multe femei naturale. Nu știu de ce există această tendință de a-și acoperi frumusețea naturală. Eu nu mă machiez în viața de zi cu zi. Sigur, dacă merg la o filmare mă machiez, din condiții tehnice. Consider că machiajul ar trebui să îți potențeze frumusețea, nu să îți schimbe fața”, a declarat Doina Teodoru.

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #bucuresti #romania #bucurestiromania?? #chisinaumoldova #vorbestemoldova #dianablogger ♬ Originalton – kavkazguild

Cătălin și Doina, pe drumul aurului

Cei doi parteneri au răspuns afirmativ provocării de a pleca în „America Express”. Cheful bucătar a scris, înainte de a pleca în competiție, pe pagina personală de Facebook că este încântat de experiența faptului că va participa la „America Express” anul acesta. El a susținut că acest lucru are loc pentru fiecare doar o dată în viață.