De-a lungul anilor, au apărut filme sau seriale, care au adus în atenția publicului personaje de neuitat. Așa s-a întâmplat și în cazul personajelor de mai jos, de care își amintește multă lume. 

Damon Salvatore – Ian Somerhalder

Din acest top nu putea lipsi Damon Salvatore, interpretat de Ian Somerharlder. Cine nu își amintește de celebrul personaj, dar și întâmplările prezentate în Jurnalul Vampirilor? Datorită personajului său, publicul a stat cu sufletul la gură la fiecare episod, fiind un personaj memorabil.

Christian Grey – Jamie Dornan

Un alt personaj pe care nu îl vor uita multe doamne este celebrul Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan. Povestea dintre el și Anastasia Steele i-au impresionat pe fani. De altfel, scenele dintre cei doi protagoniști au stârnit multe controverse. La fel se poate spune și despre atitudinea personajului masculin, prin intermediul căruia s-a evidențiat o perspectivă inedită asupra iubirii. Cert este faptul că Jamie Dornan a interpretat un personaj de care multă lume își amintește, cu ajutorul căruia s-au obținut încasări record.

Massimo – Michele Morrone

După lansarea filmului 365 de zile, s-a spus că s-a încercat o reproducere a scenelor erotice din trilogia de mai sus. Cert este faptul că imaginea lui Massimo a impresionat multe doamne și domnișoare. Mult mai controversat decât Christian Grey, personajul i-a ținut cu sufletul la gură pe fani și chiar au apărut nemulțumire cu privire la felul în care s-a terminat cea de-a doua parte.

Top 4 actori pe care nu îi vei uita niciodată. Personajele interpretate de ei care au trecut testul timpului
Social media

Pistruiatul – Costel Băloiu

Din acest top, nu putea să lipsească și celebrul Pistruiatul, personajul atât de îndrăgit de români. Chiar dacă filmul a fost lansat în urmă cu mulți ani, pelicula este și acum apreciată de români. Costel Băloiu, cel care îl înterpretează pe puștiul de 13 ani, nu a avut o viață ușoară, după lansarea filmului. Pe vremea comunismului, Securitatea l-a pedepsit pentru rolul său și a fost nevoit să renunțe la actorie.