Mira și Levi Elekes formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au avut ceva rețineri la început, dar acum și-au asumat relația în fața tuturor și sunt foarte mândri de decizia luată.

Mira este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Vedeta a încercat, pe cât posibil, să își țină departe de ochii curioșilor relațiile. Până la povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de toboșarul Andrei Ivan, artista nu s-a afișat cu niciun bărbat din viața ei.

Levi Elekes a apărut în viața Mirei când artista avea cea mai mare nevoie. Artista nu s-a gândit din prima că Levi va fi iubitul ei ci, mai degrabă, comunicau ca simpli amici. Cei doi au descoperit că au pasiuni comune, printre care și pasiunea pentru cărți. De aici și până la o frumoasă poveste de dragoste, a mai fost un singur pas.

Cum a cucerit-o Levi Elekes pe Mira. Cei doi se apropie deja de un an de relație
Facebook

Mira și Levi și-au luat un pisic

Acum, Mira și Levi mai au un pic și împlinesc un an de relația. În tot acest timp, cuplul s-a mutat împreună, iar relația lor a avansat cu pași repezi. Artista a descoperit că Levi o completează de minune și a ajutat-o foarte mult chiar și pe plan profesional.

Levi a sfătuit-o pe Mira să își îmbunătățească stilul de viață, dar și să acorde mai multă importanță proiectului ei muzical. Până acum, artista a ascultat sfaturile iubitului ei, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Vedeta simte că Levi este persoana de care avea nevoie în viața ei și, tocmai de asta, deja au început să se alinte „soț” și „soție”.

Mira și Levi nu grăbesc să se căsătorească și nici nu cred în puterea unui act. Cei doi preferă să se bucure, în continuare, de relația frumoasă pe care o au și vor să evolueze împreună.

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #chisinaumoldova #bucurestiromania?? #mira ♬ sunet original – Tik Toker Diana