Raluca Drăgoi în ultima vreme a fost prezentă la o mulțimme de concerte, petreceri și evenimente private. Recent, artista nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare cântând. În schimb, ea s-a afișat întinsă în pat cu o branulă la mână. Ce s-a întâmplat cu bruneta și ce probleme de sănătate are? 

Raluca Drăgoi, fiind considerată una dintre cele mai bune voci din lumea manelelor nu a oferit prea multe detalii în legătură cu starea ei de sănătate. Însă, un lucru este destul de clar: bruntea nu se simte deloc bine.

social media

Raluca Drăgoi, pe perfuzii

Celebra manelistă și-a speriat recent fanii. Ea s-a postat recent, pe Instagram cu o branulă la mână. Ea a ținut să transmită un mesajl familiei sale și a dat de înțeles că se simte rău și nu poate ajunge la ziua de naștere a mamei și a bunicii sale.

Așadar, pe această cale, artista a dorit să-și ceară scuze. Nu se știe cu exactitate cu ce probleme de sănătate se confruntă bruneta. Cel mai probabil oboseală a pus stăpânire peste corpul ei. Cu toate acestea, artista a încercat să se afișeze cu zâmbetul pe buze, în ciuda stării sale de sănătate.

Desigur, fanii s-au îngrijorat imediat pentru manelistă. Rămâne de văzut ce declarații va oferi bruneta în legătură cu starea sa de sănătate.

Ce mesaj a transmis artista pentru familia sa

Raluca Drăgoi a avut un mesaj pentru mama, dar și pentru bunica sa. Artista a mărturisitt că în perioada următoare va avea nevoie doar de liniște.

„Da, să fie din partea mea, Raluca, un călduros ”La mulți ani” pentru mama, pentru mamaie și pentru tataie. Vă rog din sufletul meu, măcar zilele astea, am și eu nevoie de puțină liniște. Vă pup și vă mulțumesc pentru înțelegere. De la mine pentru mamaie”, a spus Raluca Drăgoi.