Larisa Udilă și-a botezat ieri fiul la vârsta de un an. Deși multă lume i-a reproșat că este târziu, ea a avut motive întemeiate. Totodată, nici ea nu a fost botezată „la timp” și au trecut câțiva ani. 

Larisa Udilă este un influencer cunoscut din zona de lifestyle. Aceasta este activă în mediul online și împărtășește momente din viața sa, atât cele dificile, cât și cele pozitive. Ieri, fiul său, Milan a împlinit un an, iar părinții au decis să îi facă și botezul. În acest fel micuțul a avut parte de două evenimente importante în aceeași zi.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil!” a fost criticată pentru această decizie, multe persoane considerând că „este târziu.” Ideal era la doar câteva luni, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Larisa Udilă a recunoscut că ea a fost botezată și mai târziu decât Milan. La vârsta de 4 ani au ales părinții ei să fie botezată.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Motivul pentru această alegere este unul destul de simplu. Unul dintre părinți a fost plecat în străinătate și nu s-a dorit nimic pe grabă și nici să se facă în absența sa. Când s-a întors în România, au avut timp să plănuiască cele necesare și să o creștineze pe micuța Larisa.

@larisaudilaofficial Pe voi când v-au botezat părinții? ? #LarisaUdila #brandstage #momlife ♬ Children – Justin Bieber

„Dacă vă întrebați cum de la-am botezat pe Milan la un an, o să vă mirați și mai tare că eu am fost botezată la aproape 4 ani. Va urma întrebarea „de ce.” Pentru că părinții mei, unul dintre părinții mei a fost plecat din țară și evident că nu au vrut să facă botezul unul fără celălalt. Și uite așa, Larisa a fost botezată la 4 ani. Ce credeți? Uitați că sunt în viață, cred în Dumnezeu. Adică nu s-a întâmplat nimic.”