Alexandra Stan are de 33 de ani și și-a surprins de foarte multe ori fanii cu aparițiile sale fierbinți. De data aceasta însă, vedeta i-a șocat, atunci când a apărut la o piscină, complet goală.

Alexandra Stan se află zilele acestea în Grecia, unde profită din plin de soare și plajă. Vedeta a făcut publice imagini cu ea goală, în timp ce stă pe șezlong. Admiratorii nu s-au putut abține și au felicitat-o pentru dovada sa de curaj.

Sursa: Instagram

Alexandra Stan nu m-ai merge la sală

Alexandra Stan a recunoscut recent că nu a mai dat pe la sala de sport în ultima vreme, iar acest lucru și-a pus amprenta pe corpul ei.

Motivul pentru care își modifică pozele înainte de a le posta este faptul că nu a mai frecventat sala de mult timp și nu este într-o formă perfectă a ei. Vedeta susține că, deși nu face sport, nimeni nu are dreptul să judece acest lucru.

„Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă»”, a scris vedeta pe InstaStory. „Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebui să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta”, a mai scris ea pe Instagram.

Ce părere are artista despre sport

Așadar, tot în aceeași postare de pe Instagram, Alexandra Stan a mai precizat că, din punctul ei de vedere, este extrem de important ca lumea să facă sport și nu neapărat la sală, ci și acasă sau în aer liber.

„În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!”, a scris cântăreața pe InstaStory.