Starea de sănătate a fostului primar este din ce în ce mai șubredă.

Informațiile vin chiar din parte soției sale Oana Lis, care oferă zilnic informații pe rețelele de socializare. În urmă cu aproape o săptămână, un anunț trist pe Facebook avea să ne informeze de starea de sănătate a lui Viorel Lis. 

Oana Lis a scris un mesaj prin care a informat publicul despre starea de sănătate a lui Viorel. Din păcate, acesta se află într-un centru de recuperare. Mai mult decât atât, nu se mai poate deplasa de unul singur, având nevoie de un cărucior.

Oana Lis, strigăt de ajutor pentru sănătatea lui Viorel Lis

Social media

Oana Lis este o persoană extrem de cunoscută și apreciată pentru felul ei de a fi. Deși la început relația dintre ea și Viorel Lis a fost extrem de controversată din cauza diferenței de vârstă, ea a reușit să treacă mai multe teste.

Cei doi și-au fost mereu împreună și le-au dovedit celor care îi criticau că relație lor depășește orice test. Cum este și în cazul de față, vedeta îi este aproape soțului ei.

Oana Lis a cerut ajutorul celor de acasă pentru a-l putea trata pe Viorel Lis. Pe pagina ei de Facebook, a transmis un mesaj prin care a informat că va deschide un cont. Cei care vor să ofere o sumă mică, o vor putea face în scurt timp.

,,Pentru toate există un început. Și un sfârsit. Călătoria contează. Și să ai sufletul împăcat că ai făcut tot ce ai putut ….???Vă mulțumim pentru mesaje. Mâine imi fac curaj si postez contul, pentru cine dorește și poate dona pentru recuperarea lui Vio.

social media

Știu că e greu la aproape toată lumea acum și e o perioadă dificilă. Și îmi e rușine și jenă să cer ceva în aceste condiții din ziua de azi. Știu că unii mă vor judeca, alții mă vor ajuta. Nu-mi place să cerșesc, dar când te ajunge disperarea și de tine depinde viața altcuiva neajutorat, treci peste toate și faci totul posibil”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe pagina sa de Facebook.