Ghinioniștii în dragoste, dar și cei care vor să armonizeze relația de cuplu, trebuie să țină cont de anumite reguli.

Dragostea poate să fie atrasă în casa fiecăruia prin câteva metode simple. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre unele trucuri utile prin care armonia și iubirea pot pătrunde în casa fiecăruia.

Se pare că dacă vrei să îți aduci iubirea în casă trebuie să te ghidezi după anumite principii. Totul începe din dormitor, așa că această cameră necesită o atenție specială. Mai exact, cei care sunt singuri și vor să atragă un partener în viața lor trebuie să aibă grijă ca toate lucrurile pe care le au în dormitor să fie în număr par. De asemenea, trebuie să scoată oglinzile din dormitor și nici să nu se gândească să aducă un tablou ce reprezintă o cascadă.

„Dragostea o putem atrage într-un fel, să ne iubească şi alţii pe noi, dar şi casa. Se începe cu dormitorul. Unde trebuie să avem lucruri pare. Dacă avem ceva, să fie par, obligatoriu. Fotografii cu două persoane. Şi în restul casei. E bine să nu pui poze singur. Putem pune două lumânări, două vaze, două flori, două statuete. Orice, dar să fie par.

Dacă vedem că totuşi nu se primeşte armonie, e bine să facem ritualul de curăţare a energiilor. În primul rând, ştim că dormitorul trebuie aerisit şi făcut patul după ce am dormit pe el. Să încerci să nu laşi haine aruncate în dormitor. Să fie dezastru. Important este să avem această ordine. Să punem un tablou care să ne arate un peisaj frumos. Fără cascadă de apă. Cascada de apă nu e bună nici în sufragerie, nu numai în dormitor. Nicăieri nu e bună cascada. Patul din dormitor se spune că nu trebuie să fie în faţa oglinzii niciodată. În dormitor e bine să nu ai oglinzi.”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.

Cum să atragi dragoste în casă! Lidia Fecioru, metodele cele mai sigure care îți aduc iubirea la ușă
Social media

Culorile dormitorului, un element important

De asemenea, pentru a atrage iubire este important ca dormitor să fie zugrăvit în culori calde, neutre. O alegere bună sunt nuanțele de ivoire, bej, roze, ciololatiu, maro. Mai mult, dormitorul trebuie să conțină și nuanțe de roșu. Așa că obiectele decorative ar fi bine să fie din această paletă.

„Culorile pentru dormitor trebuie să fie alese cu grijă. Pentru că feng shui-ul spune că pereţii ar trebui să aibă culori care să imite tenul nostru. Ivoire, bej, roze, ciololatiu, maro. În tradiţii feng shui se spune că ar fi bine să evităm culorile lavandei. Pentru că aceasta simbolizează castitatea.

În plus, tot pentru a atrage dragostea folosim obiecte decorative de culoare roşie. Pentru că acest truc va activa şi condimenta viaţa amoroasă. Eu am şifonier roşu în sufragerie, dar şi un perete roşu. Eu am foarte mult roşu în casă, dar dormitorul îl am verde deschis (…) În general ţine de cum ne simţim. Pentru că atunci când intri în casă, ochii trebuie să curgă. Nu să se înfigă în ceva. Trebuie să fie armonios. Eu sunt adepta tapetului şi trebuie să fie în armonie cu culorile.”, a mai spus Lidia Fecioru.