Ieri, Oana Lis a anunțat pe Facebook că a fost nevoită să își amaneteze verigheta. Toți internauții s-au întrebat ce a determinat-o pe Oana Lis să renunțe la un obiect atât de valoros pentru ea din punct de vedere sentimental. Oana Lis a dezvăluit că a avut nevoie urgentă de bani, pentru soțul ei.

Viorel avea neapărat nevoie de un scaun cu rotile, conform spuselor soției sale. Pentru că are parte de o perioadă în care stă prost din punct de vedere financiar, Oana Lis a fost nevoită să meargă la amanet pentru a face rost de bani.

Oana Lis, supărată că și-a amanetat verigheta

Se pare că atunci când a venit vorba despre sănătatea soțului ei, Oana Lis nu a mai ținut cont de nimic și nici nu a stat prea mult pe gânduri și a mers direct la amanet. De curând, Viorel Lis a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Sursa: Facebook

Oana Lis nu mai purta verigheta

Mai mult decât atât, Oana Lis a explicat că oricum nu mai purta bijuteria, pentru că îi rămăsese mică. Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

„Acum, azi, regret că am dat-o, parcă mă simt că am făcut un păcat că am dat-o…dar nici nu o purtam că îmi rămăsese mică și aveam și nevoie de bani pe loc să plătesc căruțul . Off…”, a scris Oana Lis pe Facebook.