Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu lasă armele și continuă războiul  ce durează deja de ani de zile. După ultimul episod în care s-au făcut acuzații grave, cei doi continuă seria și au pornit un nou conflict. De această dată, Gabi Bădălău a fost cel care a ieșit în față și a dezvăluit ce s-a întâmplat.  Afaceristul a lansat noi acuzații la adresa fostei partenere.

Așa cum deja au obișnuit pe toată lumea, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt iar la cuțite. Ultimul conflict dintre ei a pornit tot de le cei doi copii pe care îi au împreună. Se pare că afaceristul și-a dorit să plece alături de cei mici în vacanță, însă ideea lui a fost repede înăbușită de Claudia Pătrășcanu. Mai exact, artista s-ar fi opus pentru că este vorba despre o plecare din țară.

„Un alt episod neplăcut creat de Claudia Scandal. În perioada 18-31 august este vacanța mea mare pe care o am cu cei mici. După ce am vorbit cu copiii, ei își doresc foarte mult să zboare cu avionul să vadă lucruri noi și am zis să mergem câteva zile la Bodrum. Câteva zile la DisneyLand. Bineînțeles că mama minunată nu a fost de acord. Invocând că e greu pentru copii, că e frig, că răcesc și alte prostii.”, a scris Gabi Bădălău, în mediul online.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Gabi Bădlău, o nouă lovitură la adresa fostei soții. Ce s-a întâmplat de această dată între cei doi. „Claudia Scandal…” Instagram

Gabi Bădălău a apelat la oamenii legii

După ce a văzut că nu se poate înțelege cu fosta parteneră, Gabi Bădălău a dus totul în fața judecătorilor. Acesta a explicat cum s-au întâmplat lucrurile, iar de această dată autoritățile au fost de partea lui.

Mai mult, afaceristul a mai dezvăluit că un alt episod cu iz de scandal a avut loc. Însă de această dată, Gabi Bădălău a filmat totul și are de gând să folosească dovezile împotriva Claudiei Pătrășcanu.

„Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța. Domnul judecător a considerat că e normal să mă bucur de cei mici și să plecăm în vacanță. Nu m-aș mira ca „mama de copil” să facă apel. Un alt circ, o altă răutate inutilă.

Și apropo, când am dus copiii, a creat un nou scandal făcut de ea și mama ei. Doar că acum am fost pregătit. Am învățat de la ea, am filmat tot. Toate la timpul lor.”, a mai spus Gabi Bădălău.