Gina Pistol nu trece chiar prin cea mai bună perioadă din viața sa. De când a devenit mămică programul i s-a aglomerat mult. Vedeta este mereu pe drumuri, are treabă și încearcă să se împartă în toate direcțiile. A ajuns la capătul puterilor și are nevoie urgentă de o vacanță. Vedeta le-a mărturisit internauților prin ce trece.

Gina Pistol se bucură din plin de rolul de mămică și de timpul petrecut alături de micuța Josephine. Însă, recunoaște că viața din ipostaza de mamă nu este tocmai ușoară. Vedeta încearcă să găsească timp pentru toate. Să se împartă între viața de familie, carieră și treburile de zi cu zi, iar acest lucru este destul de greu.

Deși are parte și de ajutor, Gina Pistol simte că a ajuns la capătul puterilor. În ultima perioadă s-a simțit extenuată și și-ar dori să poată pună totul pe pauză din când în când.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie. Și nu e doar energie din punct de vedere fizic. Nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta. Dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. (…) Nu știu dacă ați înțeles ceva din tot ce am vorbit eu până acum. Din discursul meu, în capul meu are o logică. Mai am discursuri din astea pe care le țin cu mine însămi. Dar nu știu ce am avut, a fost o perioadă ciudățică.

De aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm. De când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul. Avem o doamnă care ne ajută. Doar că atunci când vine la noi să ne ajute fug repede.”, le-a spus Gina Pistol internauților.

Gina Pistol are nevoie de o vacanță! Vedeta este copleșită de când a devenit mămică. „Mă consum groaznic…” Social media

„Tot timpul sunt ocupată”

De asemenea, Gina Pistol a mai mărturisit că a intrat într-un ritm toxic. De fiecare dată când are puțin timp liber nu se poate abține și se apucă de treabă. Vedeta a concluzionat că are clar nevoie de o vacanța, însă nici aici lucrurile nu sunt prea ușoare.

Deși își dorește câteva zile doar pentru ea, vedeta nu se poate obișnui cu gândul că ar trebui să stea departe de fetița ei.

„E o traumă pe care eu trebuie să o lucrez la mine. Îmi iau tot timpul de lucru. Ca să nu stau, nu știu de ce fac asta. Mă chinui singură și tot timpul sunt ocupată. Eu tot timpul am ceva de făcut. Că altfel nu mă simt bine dacă stau. Toată treaba asta de om mare mă consum groaznic.

Și poate pentru că nu am avut concediu, vacanță de ceva vreme, multă vreme. Mi-e foarte greu să mă gândesc că aș putea să plec fără copil. Pentru că mă bucur așa când o avem cu noi, doar că nu ești, frate, în concediu când ești cu copilul. Între noi fie vorba, când pleci cu copilul în vacanță, aia nu e vacanță pentru părinți. Pentru că practic fac aceleași lucruri pe care le fac acasă. Doar că le fac în alt loc. Am nevoie de câteva zile doar pentru mine, clar.”, a mai spus Gina Pistol.