Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața a devenit celebră în urmă cu mulți ani și a reușit să obțină succesul răsunător la care a visat. Chiar dacă mereu afișează un zâmbet larg și perfect, în spatele râsetelor, vedeta ascunde o poveste pe care nu o știe prea multă lume. Blondina a făcut recent mai multe dezvăluiri despre copilărie și viața sa personală. 

Artista își amintește și acum cele mai dificile situații prin care a trecut

Puține persoane știu că Lora a avut o copilărie presărată cu durere și tristețe, deoarece tatăl său s-a stins din viață când aceasta avea doar patru ani. Pe lângă pierderea tatălui său, cântăreața a trăit pe propria piele și sentimentul pierderii unui frate. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că există o amintire care o urmărește neîncetat.

„Țin minte că frățiorul meu, care era mic în momentul ăla, era într-o salopetă matlasată, albastră, și se tot ținea de mine, iar eu nu voiam să mă joc cu el. Nu știu cum l-am împins și a alunecat și a căzut în fața unei mașini care s-a oprit la fix.

L-am văzut în patru labe, cu mânuțele mici și cum s-a oprit mașina. E o chestie pe care, în ultima perioadă, mi-o amintesc des”, a susținut Lora.

@diana.blogger #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #tiktok #bucuresti #romania #chisinau #moldova #dianablogger #bucurestiromania?? #chisinaumoldova #lora ♬ Originalton – kavkazguild


Înainte de pierderea tatălui său, familia vedetei mai trecuse deja printr-un șoc traumatic, după ce primul copil al părinților săi a murit la doar câțiva anișori, lucru pe care artista a încercat să nu-l mai povestească nimănui. Aceasta a crescut doar în prezența mamei și a fratelui său mai mic.

Loviturile vieții par să o facă să sufere foarte mult. Mai ales după momentul în care succesul în domeniul muzical a făcut-o să înțeleagă câți prieteni adevărați are lângă ea. Oamenii s-au schimbat de-a lungul timpului, iar unii dintre ei nu au mai rămas alături de artistă.