Una dintre cele mai iubite vedete din România va deveni mamă pentru a doua oară.

Atât ea cât și soțul ei Andrei sunt în culmea fericirii. Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa blondină, care a postat pe Instagram un test de sarcină cu un rezultat pozitiv.

Emily și soțul ei Andrei nu se află la primul copil. În urmă cu mai bine de 1 ani, cei doi au devenit părinții unei minunate fetițe. Se numește Amedeea și le bucură viața părinților ei în orice moment. Acum însă, micuța nu va mai fi singură. Va avea parte de un frățior sau o surioară, în funcție de ce sex va avea bebelușul.

Emily Burghelea, din nou mămică

Ce-și mai poate dori de la viață? Norocul îi surâde pe toate planurile și din fericire veștile bune continuă să apară. Fosta concurentă ,,Bravo, ai stil!” și actuala prezentatoare de la ,,Vorbește lumea” se numără printre cele mai tinere mămici din showbiz-ul românesc.

Pe Instagram are o viață activă și împărtășește cu fanii ei orice noutate. Postarea lui Emily a luat prin surprindere într-un mod plăcut, iar comentariile nu au întârziat să apară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea: ,,Este tot ce mi-am dorit vreodată”

În urmă cu puțin timp, vedeta povestea cu mult entuziasm cât de minunată este Amedeea și cum s-a schimbat viața după apariția micuței.

„Amedea este minunea care ni se întâmplă nouă de 1 an și 2 luni zilnic. Iar o minune te poate schimba doar în bine! Ne înțelegem perfect, face parte din mine, înțeleg tot ce îmi spune, comunicăm extrem de bine. Este tot ce mi-am dorit vreodată!

Ne petrecem tot timpul împreună cu Amedea. Ne place să ne plimbăm în parc, să ne giugiulim înainte de culcare. Iar în momentul în care am evenimente la care trebuie să particip mă despart cu greu de ea.

Dar știu că rămâne în grija lui Andrei care îi acordă toată dragostea care îi lipsește când sunt eu plecată pentru scurt timp.”, a declarat Emily Burghelea, potrivit WOWbiz.ro.