Nu toate căsniciile sunt menite să țină, indiferent cât de frumoasă ar părea poveste de dragoste. Asta a învățat pe piele ei și una dintre artistele din România. După doar un an de mariaj, a divorțat în secret. Motivul despărțirii a fost infidelitatea soțului, peste care nu a putut trece.

Sanda Argint, o cunoscută interpretă de muzică populară, a divorțat în secret. Acum, la ceva timp de la despărțire, artista a dat cărțile pe față și a spus cum s-a întâmplat totul. Se pare că poveste de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț a fost una intensă. Cei doi s-au căsătorit rapid, însă nu le-a fost menit să rămână împreună.

La numi un an de la căsătorie, Sanda Argint a decis să pună punct relației. Motivul care a dus la despărțire a fost infidelitatea soțului. Artista a aflat că este înșelată și nu a putut trece peste acest lucru.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Am divorțat acum un an, să fim sănătoși. Viața merge mai departe, a fost așa ceva de la Dumnezeu. Ne-am cunoscut, am stat doar un an, ne-am căsătorit și am divorțat acum un an. Am avut încredere, a fost o poveste de dragoste frumoasă. Dar eu nu pot să trec peste chestiile astea de a mă trăda. De a mă înșela. Infidelitatea asta nu o pot trece ușor, și când am aflat, am divorțat.”, a declarat Sanda Argint, la Antena Stars.

Artista care a divorțat în secret! A fost înșelată și nu a putut să treacă peste acest lucru Social media

Cum a aflat că este înșelată?

Sanda Argint a mai mărturisit că deși nu a avut dovezi concrete a simțit infidelitatea partenerului. Artista și-a vocalizat bănuielile, iar în cele din urmă soțul său a confirmat. Deși a fost rănită, Sanda Argint nu are resentimente. S-a bucurat de relație cât a durat, iar acum merge mai departe, fără să se uite în urmă.

„Am bănuit. N-am văzut cu ochii mei, dar mi-a confirmat el. (…) Până la urmă mi-a recunoscut. Atât a fost. A fost o poveste de dragoste, ne-am iubit, dat atât a fost. Am luat tot ce a fost mai frumos și mai bun din relația asta de un an.”, a mai spus artista.