Bibi este una dintre cele mai îndrăgite artiste din generația Z. Aceasta a mers în vacanță în Spania, dar norocul nu a fost de partea sa și a pățit mai multe lucruri. 

Bianca Mihaela Lixandru este o cântăreață de muzică pop-dance și ragaetton din țară. În urmă cu aproape șase ani a lansat piesa „Ciocolata” care a avut un mare succes. În prezent se dedică muzicii și dezvoltării sale profesionale. De curând a plecat în vacanță și a trecut prin mai multe întâmplări neprevăzute.

Bibi este activă pe rețelele de socializare și este mereu alături de fanii săi. Mereu le prezintă lucruri și momente din viața sa, atât cea de artist, cât și viața de zi cu zi. Plecată în vacanță în Palma de Mallorca, aceasta a sperat că va avea parte de cele mai frumoase fotografii pe plajă. La inițiativa ei s-a mers a plajă, dar și-a scăpat telefonul în apă de câteva ori. Panică totală pentru artistă când a văzut acest lucru, dar noroc că totul a funcționat așa cum a trebuit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BiBi (@bibi.official)

„Am spus “hai la plajă că o să fie frumos”☀️ că o să-mi cadă telefonul în apa și că o să am parte de cele mai nebune 3 zile prin Palma de Mallorca n-am mai spus”, a scris Bibi pe Instagram.

Cine este Bibi în lumea mondenă

Bibi a intrat în lumina reflectoarea după ce a lansat câteva piese în 2016 care au ajuns în topurile muzicale. Un an mai târziu, în 2017 ea a început să cocheteze și cu vlogging-ul, ajungând să aibă peste 850 de mii de abonați. Cântăreața este o adevărată celebritate a generației Z alături de mai mulți vloggeri , printre care Tequila, Selly sau Andra Gogan.

Popularitatea sa a crescut după relația cu artistul Antonio Pican. Cei doi au avut mulți fani împreună și nimeni nu îi vedea separați, mai ales după cererea în căsătorie. În urmă cu câteva luni, flacăra dintre ei s-a stins și au ales să meargă pe drumuri separate. Antonio i-a mulțumit de nenumărate ori partenerei sale că îi este alături, dar și lui Liviu Teodorescu.

„Principalii oameni care m-au ajutat cel mai mult în carieră au fost întotdeauna părinții mei, dar nu o pot omite nici pe prima mea profesoară de canto. Acum, de când am început să mă axez mai mult pe partea muzicală, pe partea de artist, au fost neîncetat lângă mine frumoasa mea iubită care totodată este și o mare artistă, Bibi, și un prieten foarte bun și drag mie, care și el e, la rândul lui, un mare artist și producător, Liviu Teodorescu.”, a povestit Antonio Pican în trecut.