Cabral este plecat în Republica Dominicană pentru a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici.

” Alături de Adela Popescu, ei vor întreține spiritul concurenților ridicat pentru a demonstra care este cel mai bun. Totuși, ce face el când are parte de câteva ore de pauză.

Cabral este în toiul filmărilor pentru emisiunea care se va difuza în curând la Pro TV. Timpul său liber este limitat, dar atunci când îl are nu stă degeaba. Oricât de mult și-ar dori să stea liniștit pe un șezlong alături de o nucă de cocos, preferă să facă puțin sport.

Într-o postare de pe Instagram, Cabral a mărturisit că are libere trei ore și merge să se bălăcească. Marea Caraibilor îl va primi cu brațele deschise pe simpaticul prezentator. După această pauză, se întoarce înapoi la filmări, unde îi va supune pe concurenți la cele mai dificile probe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)

„Trei ore libere?
Bălăcealăăă!!! ?”, a scris Cabral pe rețelele de socializare.

Ce spune Cabral despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cabral locuiește departe de concurenți și consideră că locul nu este atât de prietenos precum ai crede. Există multe reptile care să-și facă de cap pe lângă ei, iar vedetele care au ales să dea curs invitației sunt adevărați eroi. Ei își vor înfrunta fricile și unul dintre ei va reuși să pună mâna pe marele premiu.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci. Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale. Bine, Adela stă mai pe luxuleţ, dar ce să-i faci…”, a declarat Cabral.