Astăzi este o zi foarte importantă în familia Larisei Udilă.

Milan, băiețelul acesteia, a împlinit un an și tot astăzi va avea loc botezul. Micuțul a fost sărbătorit așa cum se cuvine încă de la miezul nopții. Iar pregătirile pentru botez au început încă de dimineață. Tânăra are mari emoții și speră ca totul să iasă așa cum a plănuit.

În urmă cu un an de zile, Larisa Udilă devenea mămică pentru prima dată. De atunci viața ei s-a schimbat radical, iar acum este o femeie împlinită și fericită. Astăzi, micuțul Milan împlinește un an și fost serbat ca la carte încă de la miezul nopții. Apropiații s-au adunat, i-au cântat „La mulți ani!” și au petrecut.

Astăzi, Milan o să fie și creștinat, iar marele eveniment este gata să înceapă. Larisa Udilă a început pregătirile încă de la prima ora. Aceasta le-a arătat internauților machiajul și ținuta pe care o va purta la biserică. Tânăra s-a declarat extrem de emoționată. În același ton cu mămica și ocupată cu pregătirile a fost și Nicole Cherry. Artista și partenerul acesteia sunt nașii de botez.

„Am niște emoții…Ținuta pentru biserică înseamnă enorm pentru mine. S-a lucrat intens la această ținută.”, le-a spus Larisa Udilă internauților.

Larisa Udilă își va creștina astăzi băiețelul! Cine sunt nașii de botez. „Am niște emoții…”
Instagram

Larisa Udilă, mesaj emoționant pentru fiul ei

Cu ocazia aniversării micuțului Milan, Larisa Udilă i-a transmis acestuia un mesaj emoționant. Tânăra a subliniat câtă bucurie a dus în viața ei și s-a declarat fericită.

„Cine spunea că un copil îți aduce lumină în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimba viața oamenilor. Până nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. În momentul în care tu, iubirea mea infinita, ai apărut totul s-a schimbat.

Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele și grijile se rezuma la tine. Scriu degeaba acest text pentru că oricât m-aș strădui să explic ce simt, este imposibil să încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale. Aș muri pentru tine oricând.

 Vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea. Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană. La mulți ani, Milan! Mama ta își dorește să fii sănătos și să te ocrotească bunul Dumnezeu. Asta te va ajuta să faci față oricărei situații din viață ta. Te iubesc!”, a scris Larisa Udilă.