Majda Aboulumosha trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Mihai.

Cei doi nu s-au căsătorit până acum, dar cererea a avut loc în urmă cu mai mult timp. Prezentatoarei nu îi este teamă să îmbrace rochia de mireasă și nici nu spune „nu” la gândul unei copil. 

Majda Aboulumosha are 34 de ani și este o actriță și prezentatoare foarte îndrăgită. În prezent este gazda emisiunii „Vorbește lumea” alături de Emily Burghelea și Cosmina Păsărin. Se poate considera o femeie împlinită, având o carieră în ascensiune, dar și o familie frumoasă, în care iubește și se simte iubită.

Partenerul său îi este un susținător devotat alături de fiica sa. Aceștia o încurajează pe actriță să facă tot ce își dorește și să reușească să-și îndeplinească visurile. La ceastă vârsta, Majda consideră că ar putea învăța și descoperi lucruri noi care să contribuie la dezvoltarea sa personală și spirituală. Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce a reușit să obțină de-a lungul vieții sale.

Social media

Majda a fost cerută în căsătorie

Majda are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei. Acesta este ideal și este pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Crede în iubire și pasiune, mai mult decât un certificat care i-ar putea uni. Nu au stabilit marele eveniment și totul a fost lăsat la voia întâmplării. Atât timp cât ei se iubesc și se simt bine, nu au nevoie de nimic mai mult.

Prezentatoarea se gândește să dea naștere încă unui copil. După apariția lui Jacqueline în urmă cu 8 ani, vedeta a lăsat asta deoparte. Se gândește la un frățior sau o surioară pentru ea, dar va lăsa totul în mâna lui Dumnezeu.

„Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului. Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă.”, a spus Majda într-un interviu pentru VIVA!