Antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă” nu au început bine pentru Nick (N&D) fiindcă s-au soldat cu o accidentare. Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a face față durerii și să obțină cea mai bună săritură. Show-ul va începe în această seară, pe Antena 1. 

Nick s-a accidentat la antrenamentele de la bazinul de înot din Bacău. Pe numele său real, Nicolae Marin are rău de înălțime și a avut parte de un ghinion cum nu și-a închipuit. Sărituri în apă au decurs bine, fără nicio problemă, dar neatenția când cobora treptele l-au costat scump. El s-a lovit la brațe în momentul când cobora scările aflate între platformele bazinului.

Deși antrenorii le-au repetat în numeroase rânduri că acele scări se coboară cu fața la trepte, nu cu spatele, artistul a ignorat și a avut de suferit. Nick a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a continua antrenamentul de la bazin. Spre norocul său, nu a fost nimic grav și a putut merge mai departe.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Fix două minute înainte, antrenorul ne-a zis: «Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r. – sigur)». Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul.“, a spus Irisha.

Social media

Fiica lui Nick îi este alături de antrenamentele pentru emisiune

Antrenamentele lui Nick au fost filmate de către fiica sa în vârstă de 15 ani. Aceasta se ocupă de postările pe social media și îi este mereu alături. Cei doi se înțeleg de minune, dar au momente în care nu se înțeleg nici un ruptul capului. Bineînțeles, la distanță de câteva minute, ei s-au împăcat și au devenit, din nou, cei mai buni prieteni.

„E enervantă, mă scoate din sărite foarte repede, dar ne și împăcăm foarte repede“, a spus Nick despre fiica sa. Tânăra a completat afirmația:

„Cea mai enervantă persoană pe care am putut să o întâlnesc vreodată în viața mea. Deci, nu există om mai enervant. (…). O să aveți o mare surpriză, pentru că și-a schimbat tactica. O să fiți șocați.”