Familia lui Florin Salam este în alertă.

Noaptea trecută, celebrul manelist a ajuns la spital, după ce a acuzat probleme respiratorii. Acesta a fost internat, testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. Se pare că starea artistului este una destul de gravă, iar medicii fac eforturi pentru a-l ajuta. Manelistul a fost trecut pe oxigen.

În noaptea de miercuri spre joi, Florin Salam a ajuns de urgență la spital. Se pare că artistul a acuzat probleme respiratorii, iar când situația s-a agravat a cerut ajutorul medicilor. Celebrul manelist a fost internat și testat, iar mai apoi confirmat pozitiv cu COVID-19. Cea care a data alarma a fost Roxana Dobre, soția acestuia. L-a însoțit la spital și le-a spus medicilor cum manelistului i s-a făcut rău și tot ce s-a întâmplat.

În prezent, Florin Salam se află internat la un spital de boli infecțioase din Capitală. Medicii îi asigură tratamentul, iar pentru că problemele respiratorii par să fie destul de grave, acesta a fost trecut deja pe oxigen. Întreaga familiei a artistului este speriată, mai ales că în urmă cu ceva timp Nelu Stoian, fratele manelistului, a fost răpus de virusul SARS-CoV-2.

Breaking News! Florin Salam, în stare gravă la spital! Manelistul a fost testat pozitiv Covid-19
Social media

Familia lui Florin Salam, bântuită de COVID-19

Nu este pentru prima dată când Florin Salam se confruntă cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a mai fost infectat și în urmă cu un an. Și atunci manelistul a ajuns la spital, însă situația nu a fost una foarte gravă.

De asemenea, Nelu Stoian, fratele manelistului, a murit la doar 45 de ani, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta s-a luptat două luni cu virus, fiind internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Din păcate lupta a fost pierdută.

„Oricum, ştie toată lumea despre fratele meu. Cuvintele mele sunt prea mici să spun cât de mult îl iubesc, sau că îmi e dor de el. Asta e. Poate aşa i-a fost soarta şi lui şi mie. Să păţim ceea ce am păţit. Dar dacă e acolo Sus la Dumnezeu, mă ajuta mai mult şi cândva, ne vom reîntâlni cu toţii, Acolo.”, declara Florin Salam, după teribilul eveniment.