Se spune că românul mereu caută produse naturale, iar produsele alimentare sofisticate nu sunt deloc pe placul lui. Se pare că așa stau lucrurile și în cazul domnului din imaginile de mai jos, care a reușit să îi amuze copios pe internauți. Extrem de sincer, bărbatul a recunoscut că nu este interesat de astfel de produse, ci alte băuturi sunt pe placul lui.

Răspunsul neașteptat al bărbatului

Răzvan Anghelescu, reporterul care străbate țara, a surprins un alt moment cel puțin hilar. De această dată, „victimă” a căzut chiar un bărbat simplu, de la țară. Acesta a fost întrebat ce preferă dintre laptele de migdale sau laptele de soia.

Dacă v-ați fi așteptat să aleagă una dintre variante, ei bine, realitatea este cu totul alta. Domnul din imaginile, extrem de sincer, a mărturisit că și-ar dori o bere, chiar rece să fie. Răspunsul l-a amuzat copios și pe reporter, dar și pe internauți. Nu știm dacă alegerea făcută este în urma ieșirii de la cârciuma. Cert este faptul că un prieten bun al românului este paharul.

@_mr.bruda_ #5pasidebine #misiuneatiktok #top10 #pridetogether #duet #fyp #traditie #imogen #narcisdelabarbulesti❤️‍? #top #romania?? #TOATE ♬ sunet original – ☆Mr.Bruda☆

Reporter: Laptele de migdale sau laptele de soia? Dumneavoastră ce ați prefera? 

Bărbat: Ce aș prefera eu? O bere…

Reporter: O bere?

Bărbat: Rece

Doar nu vă gândiți că răspunsul bărbatului va trece neobservat. Internauții s-au amuzat copios și au lăsat comentarii savuroase. Ce au apreciat oamenii este faptul că domnul a fost extrem de sincer, dar mai ales faptul că ziua românului nu poate începe fără a se delecta cu băutura preferată.

Videoclipul a devenit viral în scurt timp, mulți dintre internauți mărturisind că oamenii de la țară nu sunt obișnuiți cu astfel de produse, ci tot la băuturile clasice sunt cele care îi atrag mai mult.