Viorel Lis are 78 de ani și deși multe persoane sunt în putere la această vârstă, fostul edil nu are aceeași soartă. Partenerul de viață al Oanei Lis trece prin momente critice după ce afecțiunile de care suferă au avansat mult.  Astfel, soția lui este nevoită să se dedice aproape în totalitate îngrijirii lui.

Ce boli are fostul primar?

Oana și Viorel Lis sunt împreună de ani buni, însă viața le-a pus la încercare căsnicia. De 4 ani, fostul primar se confruntă cu mai multe afecțiuni care îl opresc din a avea o viață normală. Viorel are nu doar una ci mai multe afecțiuni, iar cumulate, toate acestea l-au imobilizat la pat. Deși este lucid, în urma unor analize medicii i-au descoperit câteva leziuni pe creier.

Sursa foto: Instagram

În timp acestea pot veni la pachet cu episoade de demență.  Singurul sprijin al fostului edil este soția lui, Oana.Dincolo de meseria care îi ocupă timp, aceasta se dedică îngrijirii partenerului ei.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Chiar dacă în astfel de cazuri este indicată îngrijirea de specialitate, Oana nu își permite acest lucru pentru soțul ei.Mai mult, vedeta face eforturi financiare pentru a fi sigură că fostul primar are toate cele necesare condiției medicale.

Suma care intră lunar în casa soților Lis

După ani de activitate profesională, Viorel Lis are o pensie de 3000 de lei. Alături de acești bani, în casa celor doi soți intră și banii încasați de Oana în urma ședințelor de terapie. Din munca de psiholog vedeta poate avea câștiguri bune, sau mai puțin substanțiale. Acestea variază în funcție de numărul de pacienți care ajung în cabinetul ei.

Ce avere au de fapt Oana și Viorel

De-a lungul anilor, Oana Lis a fost acuzată că ar forma un cuplu cu fostul edil strict pentru foloase materiale. Vedeta a spulberat de fiecare dată aceste supoziții. Viorel și Oana nu au alte proprietăți pe numele lor decât apartamentul în care locuiesc.