Ginerele lui Adrian Minune, Bogdan Căplescu a fost operat recent, de urgență. Bărbatul a suferit o intervenție în urmă cu scurt timp din cauza unei probleme de sănătate cu care se confruntă. Care este acum starea soțului lui Karmen în aceste momente.

Momente grele și pline de emoție în familia lui Adrian Minune. Ginerele manelistului celebru se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Din acest motiv, Bogdan Căplescu avut nevoie de operație.

Facebook

Bogdan Căplescu a fost operat de urgență

Soțul lui Karmen Simionescu a ajuns de urgență la un spital din București cu doar câteva zile în urmă, conform Fanatik.ro 

Acolo, medicii au decis să îl bage de urgență în operație pentru ca problemele sale de sănătate să nu se agraveze și mai tare. În cele din urmă, tânărului în vârstă de 26 de ani i s-au făcut mai multe investigații. Ulterior, medicii au descoperit că partenerul de viață a lui Karmen Simionescu are pietre la fiere. Așadar, pentru că nu există o altă soluție pentru a elimina aceste pietre, bărbatul a fost supus asupra unei operații chirurgicale.

Lui Bogdan Căplescu i s-a făcut o intervenție chirurgicală laparoscopică penru eliminarea litiazei biliare. Din fericire, operația a decurs cu succes.

Ce i-au recomandat medicii ginerelui lui Adrian Minune

După operația la care Bogdan a fost supus, medicii i-au recomandat să fie foarte atent la ceea ce mănâncă. Acesta va trebui să urmeze un regim strict. Pentru o perioadă, acesta va trebui să fie mult mai disciplinat în privința alimentației.

Totodată, ginerele lui Adrian Minune nu va trebui să facă sport pentru o perioadă scurtă de timp. Karmen Simionescu a mai precizat pentru sursa citată mai sus că soțul ei se simte destul de bine și a trecut cu brio peste această intervenție. În cele din urmă, Karmen nu a mai oferit informații cu privire la această intervenție.

„Se simte bine, e bine”, a spus Karmen pentru sursa citată.