Otilia a fost mereu asumată și nu s-a ascuns după deget. Artista a atras constant atenția asupra lucrurilor care o deranjează, fără să îi pese dacă deranjează sau nu pe cineva. Sinceritatea ei a fost mereu apreciată, iar fanii au felicitat-o pentru atitudinea ei.

Otilia este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. În ultima perioadă, aceasta a luat o pauză de la cântat, motivat. Vedeta a fost plecată în Republica Dominicană, la „Survivor”. Acolo, și-a testat limitele fizice și psihice, dar, din păcate, probleme de sănătate i-au dat bătai de cap.

Deși credea că a scăpat de probleme, la întoarcerea în țară, Otilia s-a confruntat cu alte situații dificile. Artista și-a dat impresarul în judecată și se luptă pentru a i se face dreptate. Deși este un proces destul de anevoios, vedeta nu are de gând să renunțe.

Otilia a spus lucrurilor pe nume. Care este cea mai certăreață femeie din showbiz, în concepția artistei
Facebook

Otilia, sinceră ca de obicei

Între timp, Otilia și-a găsit alte preocupări și pasiuni. Între proiectele în care este implicată acum, vedeta își face timă să onoreze și anumite invitații pe care le primește. Cea mai recentă prezență a ei a fost în emisiunea Otnielei de pe Youtube. Acolo, aceasta a fost nevoită să răspundă cu maximă sinceritate la o serie de întrebări.

Otilia nu s-a ferit de nicio întrebare. Fără nicio reținere, aceasta a numit cu voce tare cea mai certăreață femeie din showbiz. Surprinzător sau nu, acest rol îi revine lui Brigitte Pastramă. Cel mai probabil, aceasta s-a dus cu gândul la ea din prisma emisiunii pe care a avut-o la Antena Stars.

Pe lângă aceasta trimitere, mulți fani s-au gândit că Otilia a spus asta și din cauza emisiunii la care au participat amândouă. „Ferma. Orășeni vs. săteni” le-a pus pe ambele în conjuncturi comune, iar din când în când, au mai ieșit scântei între cele două vedete.

@video.clipuri1 #otiliabilionera #brigittepastrama #fy #2022 #foryou #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1