Reclamă

Nicoleta Nucă este o cântăreața care a cucerit publicul cu vocea și talentul său. Aparițiile sale o fac să arate ca scoasă din cutie, dar înălțimea a fost mereu în avantajul său. 

Nicoleta Nucă este o artistă îndrăgită e la noi, debutul său fiind la X-Factor. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare și le-a dat fanilor posibilitatea de a întreba curiozitățile lor. Comunitatea sa de pe Instagram este formată din aproape 400.000 de urmăritori care îi sunt mereu alături vedetei.

O întrebare comună la care a răspuns Nicoleta Nucă este legată de înălțimea sa. Deși ea pare înaltă, mai ales în fotografiile profesionale pe care le postează, ai să vezi că adevărul nu este așa. Aparițiile sale sunt mereu incendiare, ea pare ieșită de pe ușile salonului de înfrumusețare. Pantofii cu toc nu îi lipsesc, iar ei mai adaugă câțiva centimetri la cei 1.60 ai săi. Da, ai citit bine, iar uneori, pozele pot să nu arate realitatea.

Social media

 

Ce complexe are Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă s-a confruntat cu numeroase complexe în adolescența sa. Odată ce a crescut, și-a dat seama că nu are rost și că nu ține de ea. Indiferent de ceea ce ar face, tot va apărea măcar o persoană care să o critice că nu o place. Artista se bucură de corpul său căruia îi acordă mare atenție și se îngrijește de el.

„Când eram adolescenta complexam că sunt mică de înălțime, din cauza cicatricii de pe obrazul stâng, ca am sânii mici, că sunt plinuță și tot felul de alți pitici pe creier. Cu vârsta, cred ca am devenit mai înţeleaptă și mi-a venit mintea la cap, și am învățat să mă accept mai mult. Ce am putut îmbunătăți, am făcut-o… în rest mi-am dat seama ca oricum ai fi nu poți să placi tuturor și ca oamenii sunt răutăcioși și cârcotași, așa ca nu vor pierde ocazia sa îți identifice fiecare defect.”, a scris Nicoleta Nucă pe Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro