Maria Popovici este un nume extrem de sonor în lumea stand-up-ului de la noi.

Așa cum probabil era de așteptat, acesta s-a lansat la emisiunea „iUmor”. De acolo, au urmat numeroase proiecte profitabile pentru ea. În prezent, pe lâmgă faptul că urcă pe scene importante, Maria și soțul ei au și business-uri propri.

Maria Popovici este un exemplu pentru femeile care o urmăresc și nu numai. Aceasta a reușit să se impună într-o lume care era guvernată numai de bărbați. Glumele Mariei au ajuns la mii de persoane și este apreciată pentru dezinvoltura de care dă dovadă.

Maria a fost mereu deschisă cu fanii ei și a discutat despre orice. Atunci când nu vorbește cu ei pe Instagram, aceasta este chemată la diverse emisiuni. Recent, Maria și soțul ei, Mincu, au fost chemați să discute ca un cuplu despre problemele cu care se confruntă, dar să și arate cât de bine se cunosc unul pe celălalt.

Pe ce cheltuiește Maria Popovici cei mai mulți bani. „De asta nu mai avem pentru chirie”
Facebook

Maria Popovici este hipnotizată de aplicațiile pentru haine

Fără doar și poate, Maria și Mincu se completează de minune. Cei doi s-au cunoscut tot prin intermediul stand-up-ului, ambii activând pe scena glumelor. Maria și soțul ei nu se plictisesc niciodată, iar ironia și autoironia sunt mereu la ele acasă în cuplul.

Maria nu are nimic să-i reproșeze partenerului ei, decât lucruri superficiale. De exemplu, vedeta este nemulțumită de faptul că iubitul ei nu are tragere de inimă să facă anumite lucruri. Maria a dat din casă faptul că se roagă de Mincu de mai bine de două luni să îi pună câteva tablouri în casă, dar fără succes.

La rândul lui și Mincu are ceva să-i reproșeze Mariei și anume, faptul că aceasta „sparge” prea mulți bani pe haine. Maria nu se ascunde ci, din contră, își asump acest „defect”. Vedeta susține că este o pasiune pe care nu o poate controla.

 

@instinctive.ro Cine mai face asa?? #femei #shopping #cuplu #cumparaturi #haine #bani #amuzant #mariapopovici #mincu #standup #cupluri #jocuri #glume #interviu #intrebari #podcastromania #fyp #fy #foryou ♬ original sound – instinctive.ro