Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din showbiz-ul autohton.

Vedeta făcea furori în urmă cu câțiva ani datorită aparițiilor sale incendiare. Timpul a trecut și ea a devenit o mamă desăvârșită și o femeie așezată la casa ei. 

Pentru că a fost constant pe micile ecrane, ani la rând, blondina a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani. Ei au urmărit-o la orice pas. Atât în cadrul emisiunilor de televiziune, cât și pe rețelele de socializare. Acolo este foarte activă și îi ține pe cei care o îndrăgesc la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Sânziana nu își pierde cumpătul așa ușor

Invitată în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, fosta asistentă TV a precizat că o calitate ce o definește, fără doar și poate, este calmitatea. Însă, de cele mai multe ori se întâmplă să mai fie scoasă din sărite. Atunci are câteva reacții de care chiar și ea se teme.

„Eu, de obicei, sunt o persoană extrem de calmă. Foarte rar mă enervez, cred că o dată pe an se întâmplă asta. Dar dacă mă enervez, iese jale. Îmi este frică de reacțiile mele, pentru că atunci nu mai țin cont de nimic, având în vedere că nu îmi descarc nervii în fiecare zi”, a susținut Sânziana Buruiană.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #sanzianaburuiana ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Vedeta este mândră că a reușit să alăpteze șase ani, în fiecare zi

Concret, blondina a alăptat-o pe fiica sa cea mare până la vârsta de patru ani. Apoi s-a născut și mezina familiei, pe care o alăptează și în prezent. De asemenea, fosta asistentă TV a sfătuit toate mămicile să facă acest lucru, dacă au posibilitatea, mai ales că există numeroase beneficii pentru micuți.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record. Însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt. Mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză”, a mărturisit blondina.