Dorian Popa a fost emreu transparent cu cei care l-au urmărit. Vloggerul nu s-a ascuns niciodată și a vrut ca fanii lui să știe totul, incluvis detalii de pe vremea când nu era celebru. Cum multă lume s-a legat de nivelul lui cunoștințe, Dorian a decis să pună capul speculațiilor.

Dorian Popa este una dintre cele mai puternice voci din online-ul de la noi. Acesta este urmărit de o mulțime de puști și știe că asta este o responsabilitate foarte mare. Nu de puține ori, vloggerul a dat un exemplu pozitiv. Dorian i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc să muncească pentru a avea tot ce-și doresc.

În momentul de față, artistul știe că a atins cea mai bună versiune a lui. Perfecționist și ambițios din fire, Dorian Popa este conștient că mereu este loc de mai bine. Privind retrospectiv, vloggerul este mai mult decât mulțumit de faptul că a reușit să aibă o carieră fulminantă pe cont propriu.

Ce fel de elev era Dorian Popa în liceu. Mamișor l-a dat de gol
Facebook

Dorian Popa și-a scos diplomele de la naftalină

Iubitul lui Babs face sume frumoase din online și nu duce deloc lipsă de proiecte. Ba mai mult, a demonstrat că poate să îmbine mai mult domenii și pe toate să le îndeplinească perfect. Nimeni nu l-a învățat pe Dorian Popa cum să aibă succes, ci, mai degrabă, a fost autodidact.

Vloggerul nu a visat niciodată că va ajunge să fie cunoscut și iubit de o țară întreagă. Acesta s-a pregătit pentru un alt domeniu când era mica, total diferit față de cel din prezent. Sub atenta îndrumare a lui Mamișor, Dorian a urmat drumul contabilității, ba chiar a și profesat în acest domeniu.

Deși mulți nu cred asta, Dorian Popa a fost un elev extrem de silitor, iar notele vorbesc de la sine. Artistul a luat peste 9.50 la Bacalaureat și a închis gura cârcotașilor cu rezultatele lui academice.

@bighaznr1 #dorianpopa#mamisor ♬ sunet original – BigHaz