La finalul lui 2021, Simona Hapciuc a fost acuzată de Nasrin Ameri, la acel moment colega ei de faptul că ar fi agresat-o chiar în timpul unei pauze publicitare.

Ulterior, blondina a decis să renunțe la emisiunea de la Antena 1, dar și la colaborarea pe care o avea pentru show-ul Mămici de pitici cu lipici”. Întrebată dacă își dorește să revină pe micile ecrane, Simona Hapciuc a mărturisit ce planuri are. 

Blondina nu se gândește la revenirea în televiziune

De curând, Simona Hapciuc a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Pe lângă curiozitățile fanilor care au legătură cu viața personală a blondinei, internauții au fost curioși dacă își dorește să lucreze din nou în televiziune.

Simona Hapciuc a mărturisit că moment nu are nicio astfel de colaborare. Ba mai mult, blondina nu își dorește să apară la Tv în următoarea perioadă.

„Deocamdată nicăieri și nici nu cred că o să mă mai vedeți o foarte bună perioadă de timp sau poate chiar niciodată, cine știe. Dar deocamdată nicăieri”, a povestit Simona Hapciuc pe Instastory.

Simona Hapciuc, adevărul despre revenirea în televiziune. Își mai dorește sau nu blondina să fie pe micile ecrane
Instagram

Blondina a povestit în urmă cu ceva timp că, în prezent, își câștigă traiul din Instagram și antrenamente. Totul s-a petrecut după ce, la începutul lui 2022.

Foștii șefi au contact-o pe Simona Hapciuc, pentru mai multe colaborări la postul Tv. La mijloc nu ar fi fost doar un proiect, ci trei. Totuși, se pare că oferta nu a fost pe placul blondinei, așa că a refuzat.

Deși Simona Hapciuc a mărturisit că a fost extrem de încântată de lumea televiziunii și chiar să lucreze în acest domeniu, au existat probleme la negocierea contractului.

Mai exact, blondinei i-ar fi fost oferite sume mai mici decât i s-ar cuvenit. De aceea, a preferat să se concentreze pe munca sa de antrenoare și pe proiectele din mediul online.