BUG Mafia se regăsește pe lista trupelor legendare ale hip-hop-ului românesc.

Deși au debutat în urmă cu mulți ani în industria muzicală, artiștii reușesc să facă furori și în prezent. Toată lumea a auzit măcar o dată în viață de ei, prin urmare, nu mai necesită nicio altă descriere.

La festivalul de la Untold, care a a avut loc weekendul trecut, au fost prezenți și băieții celebrei formații. Printre declarațiile pe care le-au dat, au vorbit inclusiv despre creațiile lor și la ce vor renunța în viitorul apropiat.

BUG Mafia nu va mai scrie piese anti-sistem

De-a lungul timpului, trupa a cântat despre problemele pe care le are sistemul din țara noastră sau despre politică și guvernare. Acum, cei de la BUG Mafia își doresc să facă o schimbare majoră și să nu mai scrie despre aceste subiecte care, deși constituie o paletă largă de revolte, nu aduc nicio transformare de mentalitate, după cum spunea chiar Tataee.

„Nu cred că am mai face piese anti-sistem sau împotriva politicii, pentru că, de multe ori, melodiile noastre au fost doar niște supape de lăsarea nervilor afară în loc de instrumente de schimbare de mentalitate. Nu știu dacă am mai face asta, însă muzică agresivă, în mod sigur, da”, a declarat Tata Vlad, pe numele său real Vlad Irimia.

@uzzi.tattoo.artist #5pasidebine #misiuneatiktok #pridetogether #bugmafia #bugmafiaromania?? #bugmafia? #bugmafiaromania #bugmafiaromania??❤ #bugmafia2022 @alinanicoleta349 @eugendaniel4 @andrei.frk @…piciu @radugabrielovidiu @Valentin Daniel @uzzi.tattoo.artist ♬ sunet original – UZZI-Tattoo Artist


Mai mult decât atât, băieții din trupa BUG Mafia au discutat și despre unul dintre cele mai în vogă trend-uri. Faptul că în ultimii ani a devenit o normalitate adaptarea pieselor, pentru cei din formație este complet greșit acest lucru. Artiștii nu ar fi de acord ca cineva să le refacă piesele. Tot ei susțin că în România, copyright-ul și drepturile de autor sunt înțelese foarte puțin sau deloc.

Internauții le-au transmis numeroase mesaje de susținere băieților. Unii dintre ei au crescut cu melodiile celebrei trupe, alții au rămas fani înfocați, însă cert este că formația nu duce lipsă de concerte și de urmăritori devotați.

„Respect BUG Mafia. Am crescut cu voi și cu voi în suflet voi muri”, „Piesele antisistem și antipolitic au fost, sunt și vor rămâne cele mai tari melodii BUG Mafia”, „Mulți nu își dau seama. Unii ascultă muzica, nu și versurile”, au fost doar câteva dintre comentarii.