Liviu Vârciu a descoperit succesul la vârsta la care alți colegi de-ai lui nici nu visau la el.

Trupa L.A făcea ravagii la începutul anilor 2000. Piesele lor se mai cânta și azi, iar Liviu a rămas emblematic pentru versurile lui. Deși le-a mers foarte bine, Vârciu trăiește și în ziua de azi cu un regret destul de mare.

Liviu Vârciu a frânt inimile multor doamne și domnișoare pe vremea când cânta alături de L.A. Artistul era pe val mai mult ca niciodată și abia mai făcea față concertelor. Nu era zi în care Vârciu să nu urce pe scenă și să nu cânte. Oricât de obositor ar fi părut, făcea asta din pasiune și nu simțea că muncește cu adevărat.

Pe lângă miile de fani, Liviu și colegii lui mai aveau o satisfacție și anume, banii. La momentul acela, L.A era una dintre trupele cel mai bine remunerate. Artiștii făceau o groază de bani și își puteau permite o viață de lux. Din păcate, nici Liviu și nici colegii lui de trupă nu au gândit așa și au risipit banii într-o secundă.

Câți bani făcea Liviu Vârciu, pe zi, când cânta în L.A. Artistul nu a economisit niciun leu
Facebook

Liviu Vârciu nu l-a ascultat pe Dan Negru

Acum, fiind mult mai matur, Liviu privește cu alți ochi acele vremuri. Artistul recunoaște că putea face mult mai mult din banii care i-au trecut prin mână. Nu a fost deloc econom și a aruncat cu sute de mii de euro în stânga și în dreapta. Drept dovadă, după aceea, a reușit să aibă numai datorii, inclusiv la Nea Mărin.

În prezent, Vârciu nu mai are nicio tangență cu lumea muzicii. Acesta s-a axat mai mult pe proiecte TV, dar și pe partea cinematografică. Anul trecut, Liviu a produs primul lui film în care au jucat cei mai buni prieteni ai săi. Producția a fost foarte bine primită de către public care a dus-o direct pe locul 1 în Trending-ul de pe Netflix.

„Venisem de la 10.000 de dolari pe zi. Vă dau cuvântul meu de onoare dacă știu ce am făcut cu banii. Eu la Contanța nu mai am nimic. Când mă duc, mă duc la hotel, când puteam să cumpăr tot Năvodariul”, a povestit Liviu Vârciu.

 

@petraioana87 #liviuvarciu #emotional #petraioana #fipシ #?❤️ #? ♬ sunet original – petraioana87