Dan Negru este de ani întregi în lumina reflectoarelor, iar experiența cu diferiți oameni l-a ajutat să își dea seama de caracterul persoanelor de lângă el. Deși se bucură de celebritate, prezentatorul Tv se poate baza doar pe câțiva oameni extrem de apropiați lui.

Dan Negru: Sunt zile întregi în care telefonul nu îmi mai sună din partea prietenilor

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Negru a mărturisit că, în prezent, este mult mai selectiv decât înainte. De-a lungul anilor, prezentatorul Tv a realizat că poate conta doar pe el însuși și pe oamenii dragi lui, mai exact familia.

Ba mai mult, Dan Negru nu a ezitat să recunoască faptul că are puțini oameni alături de el. Din această categorie nu fac parte și oamenii de televiziune. Prezentatorul Tv a mărturisit că nu pune accent pe cantitate, ci mai degrabă pe calitatea.

Dan Negru se poate baza pe 2-3 oameni, dar și pe familia sa, care l-a susținut necondiționat. Chiar dacă soția sa nu face parte din lumea mondenă, îi dă cele mai bune sfaturi prezentatorului Tv. Tot ea l-a susținut și atunci când vedeta a plecat de la Antena 1 la Kanal D.

@1codrinnmaxim #vorbeadevarate #dannegru #40intrebaricudeniserifai ♬ Originalton – kavkazguild

„E mult spus că n-am prieteni. Am prieteni, dar e mâna aia cât să n-ai. Prietenii sunt ca umbrele, apar când e soare. Nu mai e soare, se duc. Sunt zile întregi în care telefonul nu îmi mai sună din partea prietenilor, oamenilor de televiziune.

Asta nu înseamnă că oamenii ăia m-au uitat. Asta înseamnă că eu nu am ce să le ofer în zilele alea. Oamenii s-au restrâns mult. Singurii reali sunt ăia cu care dormi în casă, pe ei trebuie să contezi. Restul sunt umbre”, a povestit prezentatorul Tv în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.