Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai puternice și mai consolidate cupluri din România. Dacă la început povestea lor de dragoste a fost una controversată, ea a trecut prin cele mai importante teste ale vieții. 

De mai bine de o săptămână, Viorel Lis se află într-un centru de recuperare. Soțul Oanei Lis a întâmpinat noi probleme de sănătate. Pentru a pute să-i cumpere un scaun cu rotile, Oana Lis a fost nevoită să-și amaneteze verigheta.

Oana Lis și-a amanetat verigheta, pentru a-i cumpăra soțului ei un cărucior cu rotile

Pe pagina sa de Facebook, vedeta își ține fanii la curent cu fiecare întâmplare din viața ei. Atât ea cât și Viorel trec prin momente grele, iar cei de acasă îi susțin cât pot.

În ultima sa postare, Oana Lis a povestit că a fost nevoită să-și amaneteze verigheta.

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata„,este mesajul scris de Oana Lis, pe contul de Facebook.

Captură Facebook

Oana Lis: ,, trebuia să fac asta pentru el

În urmă cu doar câteva zile, Oana Lis a șocat prin mesajul pe care l-a transmis. Vedeta a povestit care este starea de sănătate a soțului ei.

”Viața nu e lapte și miere… decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!… În realitate, lucrurile ni se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune… asa că voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foate mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansă ca să se recupereze si să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am si eu durerile mele de tratat…..

social media

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun. Pentru că eu cred în energii si daca sunteti aici pe pagina mea… aveți energie bună in suflet. Și cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat… eu sper într-o ameliorare, pentru că calitatea vietii contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.