În lumea maneliștilor, a început deja să fie o competiție în ceea ce privește afacerile „extra”.

Dani Mocanu și Tzancă Uraganu sunt cele mai bune exemplu în acest sens. După ce Tzancă a anunțat că își deschide un lanț de shaormerii, Mocanu a venit și el din spate cu business-ul lui.

Tzanca Uraganu și Dani Mocanu nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei doi sunt adevărate legende în lumea manelelor și nu este fan care să nu fi auzit de ei. Popularitatea i-a ajutat foarte mult, în special pe plan profesional. Piesele lor rup Trending-ul și sunt „abonatele” la milioane de vizualizări.

Pe plan muzical, cei doi maneliști au cam demonstrat ce pot, iar talentul lor este deja mai mult decât evident. Având în vedere că sunt cunoscuți de o țară întreagă, Mocanu și Uraganu au decis să profite de asta. În sensul bun al cuvântului.

Mai întâi Tzancă Uraganu, acum el. Cu ce afacere speră Dani Mocanu că va da lovitura
Facebook

Dani Mocanu vine în ajutorul fanilor

Tzancă Uraganu deja și-a anunțat fanii că are de gând să deschidă un lanâ de shaormerii. Momentan, afacerea lui este în curs de dezvoltare, dar presimte că va avea mare succes. La polul opus și Dani Mocanu și-a deschis o afecere care îi va rotunji considerabil veniturile.

Deși poate părea suprinzător, Mocanu a mers într-o zonă în care nu-l vedea multă lume. Manelistul și-a deschis un lanț de farmacii non-stop. La fel ca și în cazul colegului său de breaslă, afacerea este la început. Totuși, nu putem să nu remarcăm faptul că ambele vin din zone extrem de profitabile.

Momentan, pentru Tzancă Uraganu și Dani Mocanu este mult prea devreme pentru a face predicții despre afacerile lor. Însă, un lucru este cert. Fanii vor fi de partea lor, așa cum au fost mereu. Artiștii sunt conștienți că se pot baza oricând pe comunitățile lor, iar asta se va vedea la bilanțul contabil de la final de an.

@robert_26_♬ sunet original – Robe RT