Reclamele reprezintă cea mai solidă componentă în crearea unei reclame. În fiecare zi vedem fie la televizor sau în mediul online cum sunt promovate anumite branduri ale diverselor produse. Cu multe strategii în parte, așa sunt atrași din ce în ce mai mulți clienți. 

Ei bine, de cele mai multe ori avem tendința să fim dezamăgiți când produsul pe care îl cumpărăm nu seamănă mai deloc cu cel din reclamă. Exolicația este una destul de simplă: vânzătorii apelează la diverse trucuri și produse pentru a crea o imagine care să vândă. O parte dintre ele ți le prezentăm mai jos.

Te-ai întrebat vreodată ce se află în spatele unei reclame aproape perfecte? Ei bine, secretele au fost făcute publice

Dacă vorbim despre reclamele în care femeile au un păr plin de volum, care efectiv sare atunci când ele merg, secretul este unul simplu. O persoană ridică părul cu ajutorul unui obiect, lucru care nu se observă la montaj.

În cazul produselor de patiserie care scot aburi, trebuie să știi că și aici există un secret. Este nevoie de un aparat care produce aburi. Cine nu poftește la o felie de pâine proaspăt scoasă din cuptor?

Preparatele din carne care sunt prăjite în tigaie într-o baie de ulei și grăsime. Cum se întâmplă asta? Ei bine, e nevoie doar de o seringă umplută cu ulei. În momentul în care se întoarce carnea și se filmează, o persoană se ocupă să pună stropi de ulei.

@brainblow_ #REALITATE Vs. #RECLAME • Cum se fac reclamele ? #oops #makingof #commercial @BrainBlow @BrainBlow @BrainBlow ♬ I Feel Good – Orchester Hugo Strasser

Pentru a face gheață falsă, vânzătorilor le-a venit o idee de-a dreptul genială. Este folosit poliacrilatoul de sodiu, acele biluțe albe care sunt folosite pentru a reține lichid. Peste ele este adăugată o cantitate de apă.

Vânzătorii se folosesc de aceste trucuri pentru a avea rezultate neașteptate. În acest fel, sunt create cele mai atrăgătoare reclame, care îi determină pe oameni să devină potențiali cumpărători.