În urmă cu doar câteva săptămâni, Iulia Albu și Maria Constantin erau la cuțite.

Totul a pornit e la criticile designerului vestimentare, însă acum liniștea s-a așternut. Maria Constantin și Iulia Albul s-au întâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii „Splash! Vedete la apă” și au îngropat securea războiului.

Iulia Albu a criticat-o, Maria Constantin a răspuns acid, însă acum cele două au făcut schimb de complimente. Disputa dintre acestea a fost dată uitării pe platourile emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Se pare că determinare și curajul artistei de a-și învinge frica de înălțimi a impresionat-o pe Iulia Albu.

„Am descoperit ceva nou în legătură cu tine! Mărturisesc că eu aveam altă părere despre tine. Ai reușit să mi-o schimbi în seara asta! Fiecare dintre noi este, în orice moment, o operă în construcție. Vreau să îmi promiți că vei munci în continuare la tine. Pe mine m-ai surprins într-un mod foarte plăcut.”, i-a spus Iulia Albu cântăreței.

Cuvintele acesteia au impresionat-o până la lacrimi pe Maria Constantin. Aceasta a întors complimentele și a mărturisit cât de greu i-a fost.

„Iulia, fii atentă! Sunt un om super puternic. Când am venit aici, am zis: «A, e super simplu!» În momentul în care m-am văzut pe marginea bazinului, am zis: «N-o să fac absolut nimic!» (…) Îmi cer scuze că plâng, dar, efectiv, nu mă pot abține. Și cred că n-a fost antrenament la care să nu plâng.”, a răspuns Maria Constantin.

Împăcare istorică în showbiz, cu lacrimi! Iuila Albu și Maria Constantin, schimb de complimente
Social media

Un nou sezon „Splash! Vedete la apă”

În data de 11 august, prima ediție a show-ului „Splash! Vedete la apă” o să poată să fie vizionată de telespectatori. Emisiunea o să fie difuzată joia şi vinerea, de la ora 20:30 şi sâmbăta şi duminica, de la ora 20:00. Prezentatorii noului sezon o să fie tot Răzvan Fodor și Ramona Olaru, cărora li se va alătura și Monica Bârlădeanu.

În fiecare ediție a emisiunii mai mulți concurenți se vor întrece în sărituri, iar doi dintre ei, cei care au obținut cel mai mare punctaj, vor trece în etapa următoare. Săriturile concurenților o să fie jurizate de veteranii:  Iulia Albu, Clara Gherase și Nea Mărin, cărora li s-a alăturat și Cosmin Natanticu.

În ceea ce privește concurenții noului sezon, o paletă largă de vedete au acceptat provocarea. Dintre aceștia fac parte: Vica Blochina, Shift, Culiță Sterp, Jazzy Jo, Larisa Udilă, Maria Constantin și Laura Mușuroaea. De asemenea, Bănel Nicoliță, Ana Odagiu, Monica Odagiu, Nick de la N&D, Nick Casciaro, Irisha și Florin Pastramă vor intra și ei la apă.