Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de iubire. În urmă cu doar câteva zile, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar acum se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Artista nu s-a ferit nicio secundă și a povestit cum s-a cunoscut cu cel care îi este soț, dar și cum a fost cererea în căsătorie.

Sursa: Social Media
Vlăduța Lupău și Adi Rus se iubesc de 5 ani, iar acum povestea lor de iubire a prins contur odată cu nașterea fiului lor. Cântăreața se mândrește cu familia pe care au reușit să o formeze și împărtășește mereu cu fanii lucruri frumoase din viața lor.

Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adi Rus

Artista se iubește cu Adi Rus din anul 2017, însă primul contact dintre ei a avut loc în anul 2013. Vlăduța Lupău mărturisește că este foarte norocoasă să aibă un așa soț lângă ea și încurajează toate fetele să aibă răbdare până își găsesc sufletul pereche.

„Da, cea mai norocoasă sunt că-l am! Ne-am cunoscut la o cântare, prin 2013, și de atunci a fost o scânteie la prima vedere care s-a concretizat, să zic așa, doar prin 2017… A fost și este o poveste frumoasă! Le-o doresc tuturor fetelor! Să aibă răbdare până vine cel care le merită cu adevărat!’’, a declarat aceasta pentru VIVA!

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cum a fost cerută în căsătorie artista