Vescan se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Rapperul clujean a ieșit din peisajul mainstream de aproape doi ani. După mult timp de la ultimele sale postări din mediul online, fanii au început să se îngrijoreze. Un tânăr care susține că îi iubește muzica la nebunie a postat un videoclip pe rețelele sociale în care i-a întrebat pe ceilalți internauți despre cunoscutul cântăreț. 

Ce se petrece cu celebrul rapper

Fără nicio postare în mediul online, fără nici măcar o informație oficială, urmăritorii lui Vescan au rămas complet în ceață. Ultimele postări făcute de artist au fost în luna mai, 2020, când spunea că pregătește un album. Practic, de doi ani, vedeta a ieșit complet din showbiz, dar nici în industria muzicală nu și-a mai făcut apariția.

Toată lumea și-a pus nenumărate semne de întrebare. Se confruntă cu probleme de sănătate? Să fi luat o pauză de la viața haotică a lumii mondene? Orice s-ar fi întâmplat, fanii lui Vescan sunt panicați și îngrijorați în privința vedetei.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

RefleqtMedia a contactat echipa de booking a cântărețului, de la Scandalos Music, pentru a obține detalii cu privire la acesta, însă până acum nu a primit nicio informație oficială.

@anisoreac Ig: anisoreac #anisoreac ♬ sunet original – melodii

Sute de mesaje pentru rapperul clujean

Un tânăr care îl îndrăgește pe artist a postat un filmuleț pe rețelele sociale și a întrebat ce se petrece cu Vescan. Mai mult decât atât, curiozitatea lui a stârnit interesul și celorlalți internauți.

„Și eu tot aia zic…ce o fi cu el? Sper să fie bine”, „Se spune că ar fi avut covid și după recuperare a luat o pauză”, „A luat o pauză de la muzică, a anunțat asta înainte, dar abia aștept să se întoarcă”, „Chiar zilele acestea m-am gândit la el”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-au scris internauții în mediul online.