Este și cazul a două femei care au murit pentru scurt timp.

Acestea susțin că au reușit să vadă ce se întâmplă cu sufletul nostru atunci când murim. Deși nu au legătură una cu alta, ambele femei au povestit lucruri similare, iar concluzia este că Raiul este un loc minunat.  

Conform Daily Star, cele două femei au fost invitate la un show TV unde au povestit ceea ce s-a întâmplat. Una susține că s-a reîntâlnit cu prietena ei cea mai bună, care se stinsese din viață în urmă cu doi ani. Cea de-a doua femeie susține că l-a văzut pe Iisus Hristos.  

Ce se întâmplă după ce mori

Betty, în vârstă de 78 de ani, a simțit ce înseamnă moartea în timpul unei operații de histerectomie. Aceasta povestește că a simțit brusc cum se scurge din ea fiecare picătură de sânge, apoi a avut senzația că sufletul îi iese din corp cu o viteză extraordinară. S-a uitat în jos și și-a văzut corpul alungit pe pat. În acel moment și-a dat seama că a murit.  

Apoi, Betty susține că a văzut „bărbați antici reali” care i-au spus că a murit. Iar ea le-ar fi spus că vrea să-și vadă familia, după care ar fi ieșit în zbor pe geam și au mers la ea acasă.  

Două femei care au murit pentru scurt timp povestesc ce ne așteaptă pe cealaltă lume. Iată ce se întâmplă după ce mori

Aceasta povestește că și-a văzut soțul stând pe fotoliu și s-a așezat lângă el. Betty spune că era îngrijorată, fiindcă soțul ei nu știa că a murit. Nici copiii nu știau și se îngrijora pentru ei. Ulterior a reușit să vadă un pic din viitorul acestora și a văzut că vor avea vieți bune.  

„L-am văzut pe Iisus Hristos”

După aceea, femeia povestește că s-a întors pe patul de spital și a intrat într-un tunel, apoi într-un spațiu negru, unde s-a simțit foarte relaxată și confortabilă. La capătul tunelului, spune că a întâlnit o persoană care ar fi fost Iisus Hristos:  

 „M-a îmbrățișat și mi-a spus că încă nu mi-a venit timpul. Trei femei – îngeri – au apărut, iar Iisus le-a spus să-mi arate tot ce am nevoie să știu, apoi am fost dusă la cea mai frumoasă grădină pe care am văzut-o vreodată, ceva nu am văzut pe Pământ. După îngerii m-au dus în jurul fiecărei planete, iar Iisus mi-a spus că trebuie să mă întorc pe Pământ, însă eu nu îmi doream. Ulterior am văzut cel mai frumos bărbat, era Dumnezeu, și mi-a spus că trebuie să mă întorc, apoi mi-am văzut trupul și am intrat în el”.  

Betty i-a povestit medicului ce a văzut, iar acesta a confirmat faptul că ea a murit pentru scurt timp.  

Jessie și-a văzut cea mai bună prietenă

Cea de-a doua femeie, Jessie, în vârstă de 31 de ani, susține că după ce a trecut prin ce a trecut nu se mai teme de moarte. Ea spune că de la distanță putea să vadă o siluetă și și-a dat seama că este una dintre cele mai bune prietene ale ei, care se stinsese din viață cu doi ani înainte. De asemenea, a mai văzut o lumină puternică și și-a dat seama că este moartea ei.   

Jessie a mai spus că a văzut cum moartea ei i-a afectat pe soțul și copiii ei.  

„Mi-a fost arătat cum va fi afectată familia mea – cei doi copii ai mei, deși îndurerați, vor crește și vor avea vieți bune”, a spus ea.  

Însă această experineță nu a durat mult pentru Jessie. Aceasta a mai spus că intrarea din nou în propriul trup a fost o acțiune dureroasă.  

Și Jessie le-a povestit medicilor ce a văzut, aceștia spunându-i că a fost pe linia dintre viață și moarte.