Mai sunt doar câteva zile până când George Simion și aleasa lui își vor unui destinele. Se anunță cea mai mare nuntă din România, iar pregătirile sunt în toi. Însă, liderul AUR a avut parte de o surpriză neașteptată. O cântăreață de muzică populară a refuzat să mai cânte la nunta lui. Despre cine este vorba?

În data de 27 august, într-o localitate din județul Vâlce, se anunță nuntă mare. George Simion și aleasa lui își vor unii destinele, iar invitați sunt toți românii. Liderul AUR a decis să facă din nunta sa un eveniment public și așteaptă orice român dornic de distracție. De la petrecere va lipsi însă cântăreața Veta Biriș.

Artista acceptase inițial să cânte la nunta acestuia, însă ulterior a refuzat evenimentul. Deși gestul a ridicat semne de întrebare, artista a declarat că hotărârea ei nu are conotații politice.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Nu am nicio treabă cu politica! Eu nu întreb pe nimeni de la ce partid este sau ce simpatii are. Doar că nu mai pot cânta la nunta lui George Simion! Și asta dintr-un motiv personal, cu importanță pentru viața mea!

Atunci când am discutat prima data cu cineva din partea lui George Simion, o anume fătucă Cristina, din Alba Iulia, nu am realizat că în aceeași zi am în familie un parastas foarte important. E vorba despre parastasul de un an al fratelui meu. Și am încercat în fel și chip să le împac pe amândouă, dar nu merge!”, a declarat Veta Biriș, potrivit playtech.ro.

Cântăreața de muzică populară care i-a spus pas lui George Simion! A refuzat să cânte la nunta lui Social media

George Simion, nuntă cu toți românii

George Simion este hotărât să aibă cea mai mare nuntă din România și pare că nu se va lăsa până când asta nu se va întâmpla. După ce a invitat toți românii la nunta sa, liderul AUR a anunțat că va oferi și transport pentru cei care își doresc să participe la marele eveniment. Acesta pune la dispoziția nuntașilor mai multe autocare ce vor pleca din fiecare județ.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară.

Știu că e departe pentru unii dintre voi, dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți. (…) Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională.”, declara George Simion.