Roxana Ionescu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu 10 ani și se simte mai bine ca oricând. Deși a jucat rolul de Mama Natură și toată lumea o aprecia pentru ceea ce făcea, a ales să plece. Cu ce se ocupă în prezent vedeta.

Roxana Ionescu a făcut echipă cu Dan Negru pentru emisiunea „Ciao, Darwin”, care făcea furori în urmă cu peste un deceniu. Aici, invitații aveau de făcut diverse provocări, iar Mama Natură este în fruntea echipei de dans. Show-ul aduna sute de mii de telespectatori la fiecare ediție.

Vedeta a ales să lase showbizul deoparte și s-a retras în urmă cu un deceniu. Aceasta s-a căsătorit cu Tinu Vidaicu în vara acestui an, după o relație de șase ani. S-a mutat din București, deși nu se vedea făcând acest lucru și recunoaște că acum este cea mai fericită. Este prezentă în mediul online unde le arată în mod frecvent fanilor momente din viața sa. În fiecare weekend se ocupă de clubul pe care îl deține cu partenerul ei.

Social media

Weekend de weekend simt o emoție pentru că fac anumite lucruri în clubul nostru care sunt spontane așa cumva. Niciodată să nu spui niciodată! Atunci când l-am cunoscut pe Tinu, în 2013, puteam să jur că eu niciodată nu o să mă mut din București. Și că niciodată nu o să renunț la viața mea. Puteam să jur, și am fost cea mai sinceră în momentul acesta!

Lucrurile s-au schimbat în bine și știu că sună a clișeu, dar sunt cel mai fericit om. Asta cred eu că este fericirea, ce trăiesc eu acum, viața mea normală. În momentul în care ți se aliniază viața personală cu viața profesională și cu prieteni, familie, când se aliniază toate, cred că atunci ai o viață perfectă. Și eu, acum, sunt norocoasă.”, a spus Roxana Ionescu pentru Cancan.