Alina Sorescu traversează o perioadă dificilă. Artista se află în plin porce de divorț, însă acest lucru pare să nu o afecteze. Vedeta se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, iar internauții au observat că strălucește. Acum, aceasta se bucură de o vacanță de vis alături de fetițele sale. Vedeta își încarcă bateriile și se pregătește de „luptă”.

De câteva zile, Alina Sorescu a pus totul pe pauză și a plecat alături de fetițele sale în vacanță. Vedeta își dorește să le ofere amintiri de neuitat și să stea cât mai mult cu ele. Cele trei se distrează de minune și se bucură de relaxare. Lucrurile par să meargă cât se poate de bine, iar internauții au observat că artista strălucește. Divorțul pare să îi priască.

„Sunt într-o zonă superbă, nu degeaba îi spune Toscana de România. Pentru că este o zonă aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare, o zonă viticolă cunoscută. Este un complex super, după cum vedeți. Un lac foarte frumos în spatele meu. Sunt niște căsuțe în care ne-am cazat, exact ca din povești, colorate.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Fetițele sunt foarte fericite că avem un astfel de loc. Se bucură de piscină, ne jucăm. Sunt fericite că suntem în vacanță, ca toți copiii.”, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars.

Deși se află în plin proces de divorț, Alina Sorescu înflorește! Cum se bucură artista de viață Instagram

 „Mă așteaptă o perioadă destul de încărcată”

Alina Sorescu a mai declarat că încearcă să se bucure cât de mult poate de vacanță și de momentele petrecute alături de fetițele sale. Se pare că aceasta se pregătește pentru o perioadă mai grea și își încarcă acum bateriile.

În ceea ce privește divorțul, vedeta vrea să ia lucrurile pas cu pas și să nu se lase copleșită de probleme.

„Stăm câteva zile, în vara asta am decis să plecăm de mai multe ori, mai multe plimbări mai scurte. E bine că sunt și eu în vacanță. Trupa mea e în vacanță, și e un lucru minunat că îmi pot sincroniza vacanțele cu fetițele mele. Ne putem distra împreună. Vreau să-mi încarc și eu bateriile, pentru că din septembrie mă așteaptă o perioadă destul de încărcată.”, a mai spus Alina Sorescu.